Vés al contingut

Fira de Barcelona & Industrial Internet Consortiu

IOT Solutions World Congress tindrà lloc el pròxim 10, 11 i 12 de maig en format híbrid (Fira Gran Via a Barcelona i digital). És el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) i de transformació digital del món per inspirar-se amb noves idees i solucions. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir visionaris de la indústria, experts en tecnologia i executius que se centren en accelerar la conscienciació i el desplegament de tecnologies disruptives com per exemple la intel·ligència artificial, mHealth i Remote Health Monitoring entre d'altres. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Si vols assistir a la versió virtual del congrés, IOTSWC EXTEND, començarà el 17 de maig i les entrades sortiran a la veda a partir del 3 de maig.

Participa-hi!

Si ets una startup i vols guanyar visibilitat ara pots participar en l'startup competition. Tens fins la 15 de març de 2022 per inscriure't.

Descomptes Biocat

Les empreses i entitats de la Bioregió de Catalunya disposen de: 

  • 50% de descompte amb l'entrada FULL CONGRESS PASS, que dóna accés a totes les  conferències (IOTSWC & BCN Cybersecurity Congress), zona d'exposició general i de l'ISE, esdeveniments que s'organitzen dins el marc de la fira (Startup Competition, IOT Award) i a IOTSWC EXTEND, una plataforma d'esdeveniments virtuals i continguts creades per a l'ecosistema tecnològic. S'ha d'emprar el codi CQSMQHQS en l'enllaç de registre a la casella de codi promocional. Clica a l' enllaç 
  • 100% de de descompte amb l'entrada EXPO+, que dóna accés a la zona d'exposició general i de l'ISE, les sales de conferències el 12 de maig (IOTSWC & BCN Cybersecurity Congress) i permet assistir als esdeveniments de "Startup Competition" i "IOT Award". S'ha d'emprar el codi 0ZM4TAKV en l'enllaç de registre a la casella de codi promocional. Clica a l'enllaç

Més Informació

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.