Biocat

2023 ha començat amb l’acord per ampliar el Campus Clínic a l’entorn de la Diagonal de Barcelona i s’hi sumen la posada en marxa el 2022 d’un bon nombre de noves infraestructures, equipaments i iniciatives que reforçaran el posicionament estratègic internacional de Catalunya.

Catalunya està focalitzant els esforços en models sostenibles que incorporin la salut animal i la salut ambiental, a transformació digital, i les teràpies avançades. És en aquest marc global on la BioRegió de Catalunya té l’oportunitat d’ocupar una posició de rellevància internacional, essent actualment un dels principals ecosistemes d’Europa.

BioMan4R2

Ajuda’ns a identificar les necessitats en termes de talent i formació que tenen les pimes de la BioRegió. Els resultats ens servirán per elaborar un informe que es presentarà a la Comissió Europea com a part del Project BioMan4R2.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.600 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

24.01.2023
Inici d’any amb bones expectatives en inversió L’any ha començat amb força per a un grapat d’startups de la BioRegió que han aconseguit finançament, com és el cas d’Spiral Therapeutics, spinoff de la farmacèutica Salvat...
20.01.2023
El proper mes de març comença la formació d·Health Barcelona Part Time, el programa de talent de Biocat de sis mesos de durada que té per objectiu formar a una nova generació emprenedora i innovadora en l’àmbit de la...
17.01.2023
L'Associació Espanyola de Bioempresas (AseBio) i Biocat han presentat aquest dimarts BIOSPAIN 2023 al Parc Científic de Barcelona (PCB), en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona. La...

Agenda

13.02.2023
Lloc:

Auditori AXA, Barcelona

06.02.2023 a 09.02.2023
Lloc:

Format híbrid: virtual i presencial (Rosen Shingle Creek, Orlando, FL)

START-UP GENERATION
16.01.2023

Doctor en Biomedicina per la Universitat Pompeu Fabra i graduat en Biotecnologia per la Victoria University of Wellington de Nova Zelanda. Durant la seva carrera professional ha exercit de científic de desenvolupament, bioinformàtic i investigador del Centre de Regulació Genòmica (CRG).