Biocat

dHEALTH destacat home

Biocat inicia aquest juliol la selecció d’alumnes per a la 6aedició de Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona), el seu programa de postgrau per a desenvolupar innovadors i emprenedors en el sector salut, que arrenca al gener de 2019.

health and bio team dating

La 4ª edició de la trobada de partnering organitzada per BStartup de Banc Sabadell, Biocat i CataloniaBio & HealthTech tindrà lloc el 17 d’octubre a Barcelona en el marc de Healthio. Eregistre per participar-hi estarà obert fins al 7 d’octubre.

Jordi Naval

Assumeix el càrrec ocupat fins fa un any per Albert Barberà, Director General de Recerca i Innovació en Salut. "Volem transformar el gran potencial científic que es genera a la BioRegió  en solucions tangibles que impactin en els pacients i situar Catalunya com a hub de referència mundial en innovació en ciències de la vida i de la salut", destaca Naval.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

05.09.2018
Biocat ha llençat el nou Portal bibliomètric de la BioRegió de Catalunya, que posa a l’abast d’investigadors i societat les dades sobre la producció científica en biomedicina feta pels investigadors que treballen a...
31.08.2018
Onze empreses i projectes de la BioRegió han estat seleccionades per EIT Health Spain per rebre els ajuts Headstart Funding dotats de fins a 50.000 euros per accelerar el seu time-to-market i augmentar les seves...
27.08.2018
Predir els tipus de malalties que afectaran les collites per tal d'escollir aquelles varietats de cultius que es veuran menys afectades pels nous patògens: aquest és l'objectiu de l'agricultura personalitzada. B·Debate...

Agenda

20.09.2018
Lloc:

Auditori Imagina · Avinguda Diagonal, 177 · Barcelona

25.09.2018 a 27.09.2018
Lloc:

Sevilla · Espanya

REPORTATGE
Repor estiu
04.07.2018

Investigadors i emprenedors de la BioRegió de Catalunya ens expliquen els seus plans per a aquestes vacances d’estiu: des dels més exòtics fins als que seguiran en actiu tot l’agost.