Biocat

En un any que es presentava difícil a causa de la pandèmia, el sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya ha registrat una fita excepcional: 226 milions d’euros d’inversió, la xifra més alta de tota la seva història.

S’obre la convocatòria a la nova edició del programa que permet a les empreses publicar els seus reptes en una plataforma online i obtenir propostes de solucions de l’acadèmia i la recerca.

Barcelona landscape

Per donar resposta a aquest ambiciós propòsit, hem desenvolupat l’anàlisi ‘The BioRegion of Catalonia: road to €500M in investment per year” on es presenten preguntes i respostes entorn a aquest possible escalat d’ecosistema.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.000 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

15.04.2021
Ja està oberta la convocatòria per participar a la 4ª edició de l'Open Innovation Forum, el programa impulsat per Biocat, Fundació Bosch i Gimpera, Parc de Recerca UAB, CIT/UPC i UPF Ventures que dóna a les empreses l’...
12.04.2021
  Biocat ha obert la convocatòria per participar a la 4a edició de CRAASH Barcelona, el programa d’acceleració que ajuda investigadors i emprenedors a llançar al mercat innovacions en l’àmbit healthtech de la mà de l’...
01.04.2021
Biocat i Barcelona Health Hub , associació privada que promou el coneixement, la divulgació i la innovació de digital health a la capital catalana, han signat un acord de col·laboració per impulsar l’ecosistema de salut...

Agenda

20.04.2021 a 22.04.2021
Lloc:

Format Digital

20.04.2021
Lloc:

FORMAT DIGITAL

START-UP GENERATION
400x400.png
11.03.2021

Antoni Matilla és el fundador de l’spin-off Biointaxis i alhora el Director de la Unitat de Neurogenètica Funcional Translacional de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP). És investigador, doctor i emprenedor amb més de trenta anys d’experiència tant en el camp de la recerca com en gestió d’empreses a Catalunya, Estats Units i Regne Unit. Des del 1990 la seva investigació s’ha centrat en entendre i curar les atàxies hereditàries, un grup de malalties neurodegeneratives hereditàries minoritàries per a les quals no hi ha cura a dia d’avui.