Biocat

post blog boost 4 health

Com ha impactat el programa Boost4Health en la salut de les persones? A pocs mesos de finalitzar, Boost4Health ha contribuït a ajudar a més de 50 startups de la BioRegió en la seva internacionalització. Més enllà de mesurar el nombre d’empreses o com aquestes accedeixen a nous mercats gràcies als ajuts rebuts en aquest post anem un pas més enllà.

Coneixem de primera mà l’experiència de les digital therapeutics (DTx) catalanes amb el sistema de salut, i aprofitem per preguntar què caldria millorar, sota el seu parer, per progressar en l’adopció de projectes innovadors com els seus.

Catalunya participa en més de 1.200 assajos clínics en marxa per provar noves teràpies i fàrmacs en pacients. Si es compara aquesta xifra a nivell europeu, la BioRegió es col·loca en la 6a posició en nombre de participacions en assajos, i la 8a a nivell mundial.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.500 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

28.06.2022
Mynorix Therapeutics tanca la major ronda d’inversió de la BioRegió i altres novetats La biotecnològica catalana Minoryx Therapeutics ha tancat aquest juny una ronda d’inversió de 51 milions d'euros per portar al mercat...
23.06.2022
El proper 7 de juliol es presentarà l’Informe que elabora anualment l’Associació Espanyola de Bioempreses (AseBio) per donar a conèixer les principals dades estadístiques de l'evolució del sector biotec a Espanya....
21.06.2022
BIO International Convention 2022 ha tornat a batre un rècord de xifres. Més de 3.400 empreses han assistit a la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional, que s’ha celebrat del 13 al 16...

Agenda

04.07.2022 a 07.07.2022
Lloc:

Hídrid: Cambridge (UK) i online

START-UP GENERATION
imatge diliara lupenko startup generation Impress
13.06.2022

Diliara Lupenko compta amb més de 15 anys d’experiència en el sector de la consultoria, de l’estratègia corporativa i de l’emprenedoria. Després de treballar a multinacionals,  el 2019 funda Impress inspirant-se en la seva experiència personal amb l'ortodòncia invisible.