Biocat

Un centenar d'empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya han participat a Biospain 2018, un dels esdeveniments més importants del sector biotecnològic, organitzat per ASEBIO i que enguany s’ha celebrat a Sevilla del 25 al 27 de setembre. La BioRegió hi ha comptat amb un pavelló propi, coordinat per Biocat.

health and bio team dating

La 4ª edició de la trobada de partnering organitzada per BStartup de Banc Sabadell, Biocat i CataloniaBio & HealthTech tindrà lloc el 17 d’octubre a Barcelona en el marc de Healthio. Eregistre per participar-hi estarà obert fins al 7 d’octubre.

Memòria d'activitats 2017

Biocat exposa la memòria d'activitats amb l'objectiu de situar la BioRegió de Catalunya com a 'hub' de referència mundial en el sector de les ciències de la vida i de la salut. El canvi de direcció amb Jordi Naval com a nou Director General, ha impulsat una visió renovada.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

09.10.2018
Per impulsar la ciència oberta és imprescindible revisar el sistema d’avaluació dels investigadors. Així ho van reivindicar experts d’arreu del món en el marc de la jornada “Open science: from values to practice....
27.09.2018
Set projectes del programa d’acceleració a CRAASH Barcelona, impulsat per Biocat en el marc del programa de bootcamps d’EIT Health, han començat a validar les seves tecnologies healthtech a diversos mercats europeus i...
27.09.2018
Un centenar d'empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya han participat a  Biospain 2018, un dels esdeveniments més importants del sector biotecnològic, organitzat per ASEBIO i que enguany s’ha celebrat a Sevilla...

Agenda

16.10.2018 a 18.10.2018
Lloc:

Palau de Congressos · Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona · Av. Reina Mª Cristina, s/n · Barcelona

16.10.2018 a 18.10.2018
Lloc:

Fira Barcelona · Av. Joan Carles I, 64 · L'Hospitalet de Llobregat · Barcelona

ENTREVISTA
04.07.2018

Jordi Naval va ser nomenat el passat juliol nou Director General de Biocat. Al capdavant de l'entitat, aspira a traslladar la seva experiència emprenedora per impulsar un salt quantitatiu i qualitatiu de l’ecosistema català de les ciències de la vida i de la salut.