Biocat

Femtech

En aquest post analitzem un segment d’empreses que es troba en plena ebullició i que ha situat la BioRegió com el tercer hub europeu en nombre d’startups Femtech.

Coneix quines empreses i centres de recerca de la BioRegió han desenvolupat solucions per a la gestió, el tractament i el control de la diabetis, coincidint amb el Dia Mundial d'aquesta malaltia.

Open Innovation Forum

Ets una empresa i tens reptes d'innovació? La comissió de reptes de l'Open Innovation Forum t'ajudarà a resoldre'ls. Registra't a la plataforma, explica què necessites i reuneix-te amb els grups de recerca l'1 de desembre (format digital).

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.500 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

24.11.2021
La primera edició de l’acceleradora s’ha inaugurat el 24 de novembre en un acte presidit per l’alcaldessa Ada Colau i el rector de la Universitat de Barcelona, Joan Guàrdia., i on també hi ha assistit Biocat, com a...
12.11.2021
Les sessions han abordat diversos temes com el funcionament de l'ecosistema digital, la construcció de relacions entre startups i empreses farmacèutiques, els passos a seguir per aconseguir finançament públic o el...
10.11.2021
“Res no és possible si es camina sol”. Així s’ha referit Bonaventura Clotet, director d’IrsiCaixa al valor que ha tingut les col·laboracions entre centres de recerca i companyies biofarmacèutiques pel desenvolupament de...

Agenda

29.11.2021 a 03.12.2021
Lloc:

FORMAT DIGITAL

30.11.2021 a 01.12.2021
Lloc:

Format híbrid: Londres (Business Design Centre) i format virtual

START-UP GENERATION
Xavier Palomer  Co-founder​ of Psious
25.10.2021

Xavier és co-fundador de Psious. El 2013 decideix crear l'empresa amb Daniel Roig amb l’objectiu de donar resposta al tractament de la salut mental mitjançant les tecnologies digitals. Psious és la primera plataforma online que es basa en la realitat virtual i la tecnologia 3D per a tractar específicament  trastorns mentals.