Biocat

El 31% dels CEOs i fundadors d’empreses del sector salut creades a Catalunya des del 2018 són dones, un percentatge molt superior al d’anys anteriors. Coneguem aquestes professionals que estan contribuint a canviar la tendència.

Els Premis Àlex Casta són una pitch competition adreçada a startups de la BioRegió de Catalunya. A través d'aquests premis, volem impulsar el talent, donar visibilitat i incentivar l’emprenedoria. Presenta la teva startup!

La BioRegió de Catalunya té un sòlid teixit d’inversors locals i un nombre d’inversors internacionals que s’ha multiplicat per 10 en els darrers 5 anys. Com afectarà la pandèmia la seva activitat? Les empreses veuen com algunes operacions s’endarrereixen, però els inversors, de moment, són optimistes.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.000 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

02.07.2020
Les startups de la BioRegió gaudeixen de bona salut. Així ho revela l’Estudi d’inversió en el sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya 2020, presentat avui per Biocat, CataloniaBio & HealthTech i EY...
23.06.2020
Incrementar la seguretat dels professionals sanitaris a l’hora de realitzar intervencions o millorar les tecnologies de quiròfan són algunes de les idees sorgides aquest any del programa de postgrau d·HEALTH Barcelona,...
23.06.2020
El proper dijous, 2 de juliol, tindrà lloc la presentació online de la quarta edició de l'Estudi d’inversió en el sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya 2020, que reuneix una selecció d’indicadors d’...

Agenda

15.07.2020
Lloc:

FORMAT DIGITAL 

20.07.2020 a 24.07.2020
Lloc:

FORMAT DIGITAL

START-UP GENERATION
Jordi Martorell i Noemí Balà
30.05.2020

Aortyx, startup nascuda d’una col·laboració entre l'IQS i l’Hospital Clínic de Barcelona, es dedica a desenvolupar un dispositiu mèdic per tractar de forma no invasiva les malalties més mortíferes de l’aorta: disseccions i aneurismes aòrtics.