Biocat

Arriba la 1a convocatòria de 'TIRS in the City' per presentar el teu projecte en salut a inversors de l’anomenat triangle d’or britànic. Data límit: 26 d'octubre.

El proper 7 i 8 de novembre se celebra el B·Debate 'Clinical Proteomics: towards personalized medicine and health'. Tens temps per apuntar-te fins el 4 de novembre.

Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC), insuficiència cardíaca crònica i otitis mitja aguda: aquests àmbits centren els projectes sorgits de la 5a edició de Design Health Barcelona.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

08.11.2018
Més de 150 professionals del món de la ciència, la política i la diplomàcia han presentat un manifest per convertir Barcelona en la primera ciutat del món en implementar una estratègia de Diplomàcia en Ciència i...
05.11.2018
Líders mundials en proteòmica es reuniran amb metges i investigadors locals els propers 7 i 8 de novembre a CosmoCaixa Barcelona en el marc de la jornada “Clinical Proteomics: towards personalized medicine and health”....
31.10.2018
Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC), insuficiència cardíaca crònica i otitis mitja aguda: aquests àmbits centren els projectes sorgits de la 5a edició de Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona), programa...

Agenda

12.11.2018 a 13.11.2018
Lloc:

Parque Tecnológico de la Salud 18016 Granada

15.11.2018
Lloc:

COMB · Sala d'actes · Passeig de la Bonanova, 47 · Barcelona

REPORTATGE
Medicina personalitzada
31.10.2018

Els avenços en la producció, gestió i explotació de grans volums de dades, i el coneixement de les alteracions genètiques i moleculars lligades al desenvolupament de malalties, han generat enormes expectatives al voltant de la medicina personalitzada.