Biocat

La BioRegió ha vist un important creixement de les empreses de digital health en els últims deu anys, així com de la quantitat d’inversió rebuda. Us donem les xifres i les claus de la transformació d’aquest sector en un ecosistema vibrant.

E-Pitch Training Program s’adreça a projectes i startups que necessitin millorar la seva presentació virtual davant d’inversors, corporate ventures i scouters del sector de les ciències de la vida i la salut, tant en el fons (el contingut) com en la forma (la presentació).

Amb motiu de la cloenda del programa d'innovació en salut d·HEALTH Barcelona, ​​tres especialistes d'hospitals de referència de Barcelona debaten cap a on ha d'evolucionar l'assistència sanitària per poder afrontar aquesta i futures pandèmies.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.000 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

26.11.2020
El tram final de la cursa per obtenir una vacuna contra la Covid-19 -amb 45 vacunes amb assajos en marxa- ha omplert les portades dels principals mitjans de comunicació de tot el món aquest mes de novembre. Pfizer i...
25.11.2020
El càncer és la segona causa de mortalitat en el món. Malgrat que la recerca avança amb pas ferm, el 2018 va ser responsable de 9,6 milions de morts (dades de l’OMS). És imprescindible desenvolupar noves maneres d’...
23.11.2020
El Regne Unit va sortir de la Unió Europea el 31 de gener del 2020. El 31 de desembre d’aquest any, sortirà també de la unió duanera i el mercat únic de la UE. Això comportarà un seguit de canvis i, doncs, les empreses...

Agenda

01.12.2020 a 04.12.2020
Lloc:

FORMAT DIGITAL

START-UP GENERATION
16.05.2020

Natalia Adler va cursar un màster en Drets Humans a la Universitat de Colúmbia i una Literatura Francesa a Universitat de Pennsilvània, on es va graduar amb els màxims honors. Ha passat més de catorze anys amb UNICEF a Àfrica central i Sud-amèrica. Ha conceptualitzat i dirigit la iniciativa de Data Collaboratives amb el GovLab de la Universitat de Nova York i amb altres socis, la qual consisteix a aprofitar les dades d’empreses com ara Bloomberg, Telefonica i Microsoft per fer front a alguns dels reptes més complicats que viu el món, com ara les epidèmies, el suïcidi o la migració.