Biocat

Arriba la 1a convocatòria de 'TIRS in the City' per presentar el teu projecte en salut a inversors de l’anomenat triangle d’or britànic. Data límit: 26 d'octubre.

El proper 7 i 8 de novembre se celebra el B·Debate 'Clinical Proteomics: towards personalized medicine and health'. Tens temps per apuntar-te fins el 4 de novembre.

El proper 30 d'octubre es graduen els 10 fellows de d·HEALTH Barcelona i presentaran les tres necessitats detactades durant la seva immersió clínica. Accés amb invitació.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

22.10.2018
Experts internacionals en son han presentat a Barcelona el ‘Manifest del Son’ per reivindicar el paper del descans en la salut humana i l’envelliment saludable. Ho han fet en el marc del B·Debate “Sleep: the fourth...
17.10.2018
Una vintena de projectes de recerca biomèdica i prop de 30 mentors i experts en desenvolupament de negoci han participat a la quarta edició del Health & Bio Team Dating a Barcelona, l’única trobada de cites ràpides...
09.10.2018
Per impulsar la ciència oberta és imprescindible revisar el sistema d’avaluació dels investigadors. Així ho van reivindicar experts d’arreu del món en el marc de la jornada “Open science: from values to practice....

Agenda

23.10.2018
Lloc:

Parc Científic de Barcelona

24.10.2018
Lloc:

CosmoCaixa Barcelona (c/ Isaac Newton, 26, Barcelona)

ENTREVISTA
04.07.2018

Jordi Naval va ser nomenat el passat juliol nou Director General de Biocat. Al capdavant de l'entitat, aspira a traslladar la seva experiència emprenedora per impulsar un salt quantitatiu i qualitatiu de l’ecosistema català de les ciències de la vida i de la salut.