Biocat

dHEALTH destacat home

Biocat inicia aquest juliol la selecció d’alumnes per a la 6aedició de Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona), el seu programa de postgrau per a desenvolupar innovadors i emprenedors en el sector salut, que arrenca al gener de 2019.

health and bio team dating

La 4ª edició de la trobada de partnering organitzada per BStartup de Banc Sabadell, Biocat i CataloniaBio & HealthTech tindrà lloc el 17 d’octubre a Barcelona en el marc de Healthio. Eregistre per participar-hi estarà obert fins al 7 d’octubre.

Jordi Naval

Assumeix el càrrec ocupat fins fa un any per Albert Barberà, Director General de Recerca i Innovació en Salut. "Volem transformar el gran potencial científic que es genera a la BioRegió  en solucions tangibles que impactin en els pacients i situar Catalunya com a hub de referència mundial en innovació en ciències de la vida i de la salut", destaca Naval.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector biotecnològic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. Amb tecnologia RSS per rebre les noves ofertes de treball.

Directori BioRegió

Més de 700 empreses i una àmplia xarxa de centres i grups de recerca, parcs científics, universitats, hospitals i entitats de suport formen el clúster de les biociències de Catalunya.

Notícies

25.07.2018
Arriben les tan esperades vacances d’estiu per a molts professionals de la BioRegió, però abans de fer les maletes fem l’últim repàs mensual al sector català de les ciències de la vida i de la salut abans del setembre....
25.07.2018
Posar en contacte projectes científics amb mentors, emprenedors i professionals del business development que puguin ajudar-los en el pla de negoci o la captació de finançament, entre d’altres necessitats: aquest és l’...
25.07.2018
El Patronat de Biocat, presidit per la consellera de Salut, Alba Vergés, ha nomenat Jordi Naval com a nou Director General de l’entitat. Naval assumeix el càrrec que havia deixat vacant fa un any l’anterior Director,...

Agenda

03.09.2018 a 04.09.2018
Lloc:

CosmoCaixa Barcelona · C/ Isaac Newton, 26 · Barcelona

REPORTATGE
Repor estiu
04.07.2018

Investigadors i emprenedors de la BioRegió de Catalunya ens expliquen els seus plans per a aquestes vacances d’estiu: des dels més exòtics fins als que seguiran en actiu tot l’agost.