Biocat

Ja fa temps que a la BioRegió s'ha detectat un ràpid creixement de la digital health i el 2020 ha esdevingut un any clau. Què ha propiciat aquest èxit? Quins reptes s'han de superar per a què aquestes tecnologies acabin arribant a les persones? En fem un repàs.

Horitzó Europa, el programa marc d'inversió en recerca i innovació de la Unió Europea, ja ha entrat en vigor. Aprofundim en l'estructura del programa i detallem oportunitats de finançament.

Tens un projecte de recerca early-stage en desenvolupament de teràpies i vols portar-lo a les següents etapes? 'Here Comes Your Lead', t'ajuda a aconseguir el teu objectiu. 

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.000 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

15.07.2021
L’esdeveniment sobre el canvi del model assistencial, XPatient Barcelona Congress, organitza el proper mes de setembre la seva sisena edició per posar sobre la taula com l’experiència de la pandèmia ha canviat les...
14.07.2021
La primera trobada de la quarta edició de l’Open Innovation Forum, programa que posa en contacte reptes plantejats per empreses amb grups de recerca de la BioRegió, s'ha celebrat aquest mes en format virtual. Un total...
29.06.2021
Novetats, finançament i més fons disponibles Aprofitant la celebració del 4YFN, algunes startups de la BioRegió han aprofitat l’esdeveniment per presentar algunes novetats que han desenvolupat en els darrers mesos. A...

Agenda

30.08.2021 a 03.09.2021
Lloc:

FORMAT DIGITAL

01.09.2021 a 14.12.2021
Lloc:

Format Híbrid

START-UP GENERATION
13.07.2021

Tomàs és CEO de Nixi for Children. Té formació en disseny i ha exercit com a ponent i docent a ESADE i EINA. La seva companyia ha estat reconeguda amb diferents premis, entre ells el Premi a la millor iniciativa tecnològica en salut de DKV Impacte i el Premi BizBarcelona a la millor iniciativa contra la Covid-19 de Barcelona Activa.