Biocat

El President de la Generalitat, Quim Torra, destaca en la presentació de l’estudi que el sector salut és “excepcionalment estratègic”.

CRAASH Barcelona

El programa ajuda a accelerar projectes de dispositius mèdics, diagnòstic, e-health i digital health sorgits de Catalunya i d’arreu d’Europa.

Registre MOEBIO Short Programs 2019

Aquestes càpsules formatives creades a partir del programa d·HEALTH Barcelona tracten temes clau en l’assistència sanitària, la innovació, la gestió i l’esperit empresarial.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.000 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

15.01.2019
Biocat ha obert la convocatòria per participar a la segona edició del programa d’acceleració CRAASH Barcelona, ​​un programa de 12 setmanes que ajuda els equips de recerca catalans i d’altres països europeus a llançar...
18.12.2018
L’acumulació de dies festius i la proximitat de les festes nadalenques fan que desembre sigui, tradicionalment, un mes amb poques notícies destacades al sector català de les ciències de la vida i de la salut. Tot i això...
10.12.2018
Ja és aquí la 2a edició de l'Open Innovation Forum, un Programa d'Innovació Oberta que permet les empreses llançar els seus reptes d'innovació i obtenir propostes de solucions de la mà de grups i centres de recerca. L'...

Agenda

24.01.2019 a 25.01.2019
Lloc:
24.01.2019
Lloc:

Antiga Fàbrica Estrella Damm · Carrer Rosselló, 515 · Barcelona 

REPORTATGE
27.12.2018

Nous centres de recerca de referència internacional, operacions corporatives històriques, rondes d’inversió milionàries, fitxatges i dimissions…repassem els titulars més destacats que ens ha deixat aquest 2018 al sector català de les ciències de la vida i de la salut.