Biocat

Si el sector salut mundial fos un país, seria el cinquè major emissor de gasos d’efecte hivernacle del planeta. Aquest post incideix en la situació de partida per al sector, els imperatius per a la seva transformació, els canvis que ja s’estan produint i les iniciatives/casos d’èxit a seguir.

DESTAQUEM: Bona arrencada de curs en inversió, noves adquisicions empresarials i reptes que deixa la pandèmia

El nou curs a la BioRegió arrenca amb noves rondes de finançament que trepitgen l'accelerador cap a un tancament de 2021 força prometedor. A més, s'inicia un període post-COVID-19 d’anàlisi, reflexió i propostes entorn a lliçons apreses.

The Investment Readiness Series. Medtech Edition

Coneix inversors i rep el feedback que necessites per impulsar el teu projecte!  Apunta't a aquest nou programa impulsat per Biocat i Barcelona Health Hub que posa en contacte inversors i projectes de l'àmbit tecmed mitjançant reunions d'speed dating. Programa gratuït.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.000 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

14.10.2021
El Patronat de Biocat, presidit pel President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha nomenat Robert Fabregat com a nou Director General de l’entitat. Fabregat assumeix el càrrec que havia deixat vacant l’...
29.09.2021
Noves rondes a la BioRegió i més fons disponibles El nou curs a la BioRegió arrenca amb noves rondes de finançament que trepitgen l'accelerador cap a un tancament de 2021 força prometedor. Seqera Labs, Aelix...
29.09.2021
La intel·ligència artificial aplicada a la salut s'havia erigit en els darrers anys com una de les temàtiques més disruptives, però l’arribada de la pandèmia ha provocat que aquesta tecnologia hagi agafat impuls. Tant...

Agenda

25.10.2021 a 28.10.2021
Lloc:

FORMAT DIGITAL

25.10.2021 a 29.10.2021
Lloc:

FORMAT DIGITAL

START-UP GENERATION
16.09.2021

Carla és cofundadora i CEO d’acceXible, startup centrada en la detecció de malalties mitjançant l’anàlisi de la parla. L’emprenedora ha posa't en marxa diversos projectes de Transformació digital al sector de la salut i l’educació. Es va formar en Sistemes d'Informació i Comunicació a la London School of Economics i en Sociologia Política a la Universitat de Deusto.