Biocat

Horitzó Europa, el programa marc d'inversió en recerca i innovació de la Unió Europea, ja ha entrat en vigor. Aprofundim en l'estructura del programa i detallem oportunitats de finançament.

La BioRegió de Catalunya compta amb més de 500 startups de ciències de la vida i la salut, i darrere de moltes empreses hi ha les històries personals dels fundadors i dels equips que decideixen emprendre per millorar la qualitat de vida de les persones.

Biocat llança aquesta nova formació intensiva de 4 mesos on els participants aprendran les principals claus per convertir-se en un emprenedor d’èxit al sector salut. 

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.000 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

17.06.2021
Més de 40 empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya participaran al 4YFN, una de les congregacions internacionals més importants dirigit al sector emprenedor, que posiciona la capital catalana com a referent en...
02.06.2021
El Parc Científic de Barcelona (PCB), de la Universitat de Barcelona (UB), i l’Ajuntament de Barcelona han llançat aquest mes de juny el programa d’acceleració ‘BCN Health Booster’ per impulsar startups amb un projecte...
01.06.2021
Biocat llança aquest mes de juny la vuitena edició del programa amb unes xifres que avalen el seu èxit: el 95% dels alumnes de totes les edicions han trobat feina en el sector salut i un 30% dels graduats lideren el seu...

Agenda

28.06.2021 a 01.07.2021
Lloc:

Fira Gran Via (Hall 8.1), l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

21.06.2021 a 25.06.2021
Lloc:

Londres, 155 Bishopsgate EC2M 3VV

START-UP GENERATION
05.05.2021

Avencia Sánchez-Mejías, és co-fundadora i CEO d’Integra Therapeutics. Té una sòlida formació científica en genètica clínica, oncologia molecular i biologia sintètica. La seva carrera s’ha desenvolupat en Instituts d’Investigació associats a hospitals universitaris a diferents països com Espanya, Estats Units i Singapur. En els darrers anys, s’ha centrat en transferir el coneixement generat en aquestes institucions a la societat, mitjançant el seu projecte emprenedor.