Biocat

L’esdeveniment de referència europeu per al sector biotecnològic tanca la seva onzena edició a Barcelona amb rècord de participació. Fem un repàs als principals esdeveniments que han succeït al llarg de les tres jornades on les entitats i empreses de la BioRegió de Catalunya han tingut un paper rellevant.

La Comissió Europea va presentar al maig del 2022 la seva proposta per crear un Espai Europeu de Dades Sanitàries, encara en negociació. Els països europeus ja treballen en la translació futura de la normativa. Des de la BioRegió de Catalunya, Biocat coordina el projecte europeu EDAH, amb què està ultimant un informe sobre la situació del tema a Espanya.

Horizon Europe, el programa marc de finançament de la recerca i la innovació de la Comissió Europea per al període 2021-2027, té actualment obertes nombroses convocatòries d’ajuts per als dos propers anys. Us donem algunes recomanacions per maximitzar les vostres possibilitats d’èxit!

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.600 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

28.09.2023
Abans de marxar de vacances ja us avançàvem la multitud de trobades internacionals que tindrien lloc a Barcelona el darrer trimestre de l’any. Aquest mes, destaquem dues cites importants: LSI Europe, que ha atret...
27.09.2023
El programa d’acceleració BCN Health Booster, liderat pel Parc Científic de Barcelona (PCB) i l’Ajuntament de Barcelona, amb el suport de Barcelona Activa i la col·laboració de Biocat, tanca el primer any amb bona nota...
23.09.2023
El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, ha inaugurat la sessió de presentació del Pla Operatiu de la Subcomissió d’Adopció de la Innovació al Sistema de Salut davant de 150 professionals del sector que s’han...

Agenda

03.10.2023
Lloc:

Palau Macaya, Barcelona (Pg. de St. Joan, 108) 

10.10.2023 a 11.10.2023
Lloc:

Strasbourg Convention Centre - Estrasburg, França

START-UP GENERATION
24.07.2023

Doctor en Sistemes electrònics, micro/nanofluídics i lents líquides per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), compta amb més de 10 anys d’experiència com a investigador i enginyer. El 2020 decideix crear IMAZTECH, feina que combina amb ser professor associat de la UPC.