Biocat

Biocat va activar ràpidament tots els seus ressorts comunicatius, de connexió, d’acceleració i de projecció per donar una resposta a l’alçada del sector en un moment anomenat a nivell global “la gran acceleració”.

Ja fa temps que a la BioRegió s'ha detectat un ràpid creixement de la digital health i el 2020 ha esdevingut un any clau. Què ha propiciat aquest èxit? Quins reptes s'han de superar per a què aquestes tecnologies acabin arribant a les persones? En fem un repàs.

The Investment Readiness Series. Medtech Edition

Coneix inversors i rep el feedback que necessites per impulsar el teu projecte!  Apunta't a aquest nou programa impulsat per Biocat i Barcelona Health Hub que posa en contacte inversors i projectes de l'àmbit tecmed mitjançant reunions d'speed dating. Programa gratuït.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.000 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

23.09.2021
Un any i mig després de la seva declaració, Catalunya fa balanç i analitza els reptes de l’impacte de la Covid-19 durant la presentació de la Nota d’Economia 106, 'Els efectes socials i econòmics de la COVID-19’, un...
10.09.2021
Un total de 6 projectes liderats per emprenedors i emprenedores de la BioRegió de Catalunya han estat escollits per participar a la 4a edició de CRAASH Barcelona, el programa d’acceleració impulsat per Biocat en col·...
07.09.2021
Biocat i la Fundació "la Caixa", amb el suport científic d’IrsiCaixa i ISGlobal, co-organitzen el 16 i 17 de novembre l’esdeveniment 'CaixaResearch Conference 'Overcoming Covid-19 and preparing for the future’. Una...

Agenda

06.10.2021
Lloc:

Presencial: Parc Científic de Barcelona. Sala Dolors Aleu - Baldiri Reixac, 10. Barcelona

Format online: Zoom

28.09.2021 a 29.09.2021
Lloc:

FORMAT DIGITAL

START-UP GENERATION
16.09.2021

Carla és cofundadora i CEO d’acceXible, startup centrada en la detecció de malalties mitjançant l’anàlisi de la parla. L’emprenedora ha posa't en marxa diversos projectes de Transformació digital al sector de la salut i l’educació. Es va formar en Sistemes d'Informació i Comunicació a la London School of Economics i en Sociologia Política a la Universitat de Deusto.