Biocat

L’Informe tecnològic, elaborat per ACCIÓ en col·laboració amb Biocat, fa un repàs als diferents àmbits de la salut digital, tant des de el punt de vista conceptual, empresarial, internacional, agents i tendències, tot destacant casos d’èxit de la BioRegió.

En aquest article, anem un pas més enllà i incidim en els canvis i les iniciatives/casos d’èxit que estan duent a terme els diferents agents de la BioRegió de Catalunya per aconseguir un impacte positiu en el medi ambient.

Europa va posar en marxa aquest mes de maig l’Espai Europeu de Dades Sanitàries (EDHS, en les seves sigles en anglès). No obstant això, queden per superar obstacles com la interoperabilitat i l’ús secundari de les dades, però també existeixen iniciatives impulsades per Estònia i tota la seva xarxa de països nòrdics i escandinaus on emmirallar-se.

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.600 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

01.12.2022
Els dies 30 de novembre i 1 de desembre ha tornat el Tech Spirit Barcelona, l'esdeveniment de referència de la comunitat emprenedora i tecnològica de Barcelona reuneix a multitud d’experts i de professionals vinculats a...
23.11.2022
Nou fons d’inversió i altres novetats destacades en startups La gestora de capital risc amb seu a Barcelona Inveready ha anunciat que prepara un nou fons d’inversió amb què espera aixecar fins a 50 milions d'euros per...
17.11.2022
Biocat ha acompanyat el Departament de Recerca i Universitats representant el sector de les ciències de la vida i la salut de Catalunya en la seva visita al Japó, organitzada en el marc del projecte europeu EU-Japan...
START-UP GENERATION
15.11.2022

Llicenciat en Informàtica i doctor per la Universitat de Barcelona. Va començar a col·laborar en la comunitat de recerca a l'Institut d'Investigació en intel·ligència artificial i va ser docent a la Universitat de Barcelona. Actualment, està aplicant l'anàlisi predictiva i l'aprenentatge automàtic en el context de la transformació de la Salut Digital a l'IDIBAPS i a l'Hospital Clínic de Barcelona, i ho combina amb la direcció de Health Circuit.