Biocat

Aquest mes es celebra la Diada de Sant Jordi, una de les festes més populars a Catalunya i Biocat ha fet un recull de llibres de divulgació amb les aportacions de la comunitat científica i emprenedora de la BioRegió de Catalunya. Un inventari on trobaràs inspiració a l’hora d’escollir regal per al proper 23 d’abril.

S’obre la convocatòria a la nova edició del programa que permet a les empreses publicar els seus reptes en una plataforma online i obtenir propostes de solucions de l’acadèmia i la recerca.

Biocat llança aquesta nova formació intensiva de 4 mesos on els participants aprendran les principals claus per convertir-se en un emprenedor d’èxit al sector salut. 

Borsa de treball

És la borsa de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Directori BioRegió

Més de 1.000 empreses i una àmplia xarxa d'universitat, hospitals i entitats de recerca formen la BioRegió de Catalunya.

Notícies

07.05.2021
La Xina és un soci desitjat per a les empreses europees del sector de les ciències de la vida i la salut. Aspectes clau com la seva gran població, el seu potent mercat de teràpies i dispositius mèdics, les grans...
05.05.2021
L’edició d’enguany del programa d·HEALTH Barcelona s’ha hagut de posposar fins el 2022 a causa de la pandèmia. Tot i així, Biocat no ha volgut deixar de promoure l’esperit emprenedor i contribuir al desenvolupament del...
27.04.2021
Els 19 projectes de recerca per a la prevenció i tractament de la Covid-19 que van rebre finançament ara fa un any, han presentat resultats. En una jornada telemàtica presidida per la consellera de Salut en funcions,...

Agenda

11.05.2021 a 13.05.2021
Lloc:

Format Virtual

17.05.2021 a 21.05.2021
Lloc:

Format híbrid: Barcelona, Berlin, Liverpool, París i Estocolm 

START-UP GENERATION
26.04.2021

José Ibeas és el coordinador de Grup de Nefrologia Clínica, Intervencionista i Computacional de l'Institut de Recerca i Innovació Parc Taulí I3PT (Cicno). També, és codirector del Màster d'Intel·ligència Artificial de la Unitat Mixta Cicno - Escola d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Expresident de la VAS i vicepresident del GEMAV.