Vés al contingut

Web multinavegador i multidispositiu

El nostre web és compatible i es pot visualitzar correctament en els diferents navegadors analitzats (Mozilla, Edge, Safari, Chrome), en les seves versions desktop i mobile.

 

Navegació coherent

El sistema de navegació del nostre web és coherent i consistent. S'ubica sempre al mateix lloc, amb el mateix format i idèntics continguts, i ofereix una experiència d'usuari agradable, senzilla i intuïtiva. 

 

Absència de distraccions

Al web s'han evitat totes les distraccions que podrien dificultar-hi un accés ràpid i clar, així com la lectura dels continguts. No hi ha parpelleigs ni elements que vibrin amb colors poc adequats o moviments inesperats o innecessaris.
 

Imatges amb textos incrustats

Majorment, el contingut, llevat del cas de logotips o imatges de marca, s'ha treballat per tal d'evitar imatges amb textos incrustats.

 

Títols

Els títols de pàgina coincideixen amb les seccions del menú de navegació, cosa que aporta la coherència i la consistència necessàries perquè els usuaris no es perdin navegant pel web. Els títols també es fan servir per guiar i contextualitzar els usuaris a través de les diferents seccions que poden tenir les pàgines.

 

Contrast de colors

Les característiques visuals del web (tipus de lletra, color del text i fons, etc.) s'han definit mitjançant fulls d'estil. Compleixen les pautes de les WCAG 2.0 referents a la ràtio de contrast al nivell AA.

 

Formularis

Els formularis del web contenen etiquetes identificatives en els camps i controls associats correctament per facilitar-ne tan com es pugui la utilització.

 

Idioma

L'idioma de les pàgines és fàcilment identificable i configurable i està marcat correctament i de manera visible.


Xarxes socials

Els connectors de les xarxes socials de Biocat són accessibles fàcilment des del web. 


Reproductor d'audiovisuals

Els reproductors d'audiovisuals emprats pertanyen a plataformes (YouTube i Vimeo) que ofereixen sistemes accessibles per a usuaris de qualsevol mena de dispositiu, usuaris de teclat i persones cegues.


Audiovisuals amb descripció

Quan cal, els audiovisuals inclosos al web contenen descripcions i subtítols.


Llenguatge

El llenguatge que es fa servir al web és clar, senzill i adient per al públic al qual s'adreça el contingut.

El web de Biocat s'ha dissenyat amb l'ànim de facilitar l'accés a totes les persones que el consulten, independentment de les seves capacitats físiques, sensorials o intel·lectuals, i del context tècnic d'ús en què ho fan (tipus de dispositiu, programa informàtic, velocitat de la connexió, condicions ambientals, etc.).

Per això, treballem amb l'objectiu d'adaptar tot el web a les recomanacions del Consorci World Wide Web W3C per eliminar les barreres que dificulten l'accés a la informació i la comunicació. Aquestes recomanacions es concreten en les pautes d'accessibilitat del web WCAG 2.1 en el seu nivell doble A.

En cas que trobis barreres que dificultin la navegació pel web, t'agrairem que ens ho comuniquis mitjançant un missatge de correu.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.