Vés al contingut

Fira de Barcelona & Industrial Internet Consortiu

IOT Solutions World Congress tindrà lloc el pròxim 31 de gener a 2 de febrer a la Fira Gran Via a Barcelona. És el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) i de transformació digital del món, basat en tecnologies disruptives. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir visionaris de la indústria, experts en tecnologia i executius que se centren en accelerar la conscienciació i el desplegament de tecnologies disruptives.

L'objectiu de la trobada es crear un full de ruta per crear oportunitats i veure els riscos i ajudar a centrar i catalitzar les tecnologies que tenen un major impacte empresarial.

Tens una solució tecnològica disruptiva? Vols donar-la a conèixer internacionalment? Participa al Brokerage Event a l'IOT Solutions World Congress 2023: Contacta amb potencials socis internacionals en reunions de 20 minuts que podràs programar segons la teva disponibilitat, interessos i objectius. Sol·licita la teva reunió abans del 23 de gener!

Dins de l'esdeveniment destaquem la taula rodona "Health Technology and Digital Health: An Opportunity for Reindustrialization in Spain and Europe?", que parlarà sobre el IPCEI, projecte que donarà suport al dèficit de finançament de projectes innovadors que abordin les mancances del mercat dins de la UE. La taula comptarà amb la participació de:

  • Montse Daban, Directora de Política Científica i Internacionalització de Biocat
  • Izabel Alfany, Directora d'Operacions d'EIT Health
  • Sergio Muñoz, Chief Innovation Officer i Director de Digital Health de Fenin
  • José Luis Gómez, Vicepresidente de Política Pública i Defensa d'EMEA
  • Anaïs Le Corvec, Directora General del Consell de BioRegions Europeas
  • Enrique Castellón, CEO d'Additum Blockchain & CrossRoad Biotech


Descomptes de la BioRegió

Totes les empreses i entitats de la BioRegió podran gaudir d'un 50% de descompte amb l'entrada Full Congress Pass utilitzant el codi ZOVCO3UH. I un 100% de descompte amb l'entrada Expo + Pass amb el codi TUGETZJK.

Més informació

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.