Vés al contingut

Col·legi de Metges de Barcelona, Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona, ESADE-BAN i Biocat

El proper 31 de març a les 16:30h se celebrarà, en format híbrid, el 30è Fòrum Healthcare Barcelona que coorganitzen: Col·legi de Metges de Barcelona, Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona, ESADE-BAN i Biocat.  El Fòrum s'ha posicionat com a referent en l'ecosistema biomèdic català, tot promovent la innovació i l'emprenedoria entre el col·lectiu amb l'objectiu d'apropar emprenedors i inversors del sector sanitari.

Les quatre entitats organitzadores han designat un comitè de selecció de projectes que estarà format per:  Nadia Pons (Gerent Àrea d’Emprenedoria del Col.legi de Metges), Fernando Zallo (Director ESADE BAN), Jaume Baró (Director de Serveis a les Empreses de Barcelona Activa – Aj. de Barcelona) i Núria Martí (Directora d'Innovació i Desenvolupament de Negoci de Biocat).

Participa-hi!

Tots els emprenedors amb projectes de Biotecnologia, Medical Devices, Serveis sanitaris i Tecnologies de la informació relacionades amb la salut, poden presentar la seva candidatura fins al 10 de març.  A més, si presentes el teu projecte abans del 28 de febrer optaràs a una mentoria financera amb un especialista de la xarxa d'ESADE BAN. En el mentoring es treballaran temes com: la preparació de la ronda d'inversió, la revisió de la valoració, la revisió dels aspectes claus del pla financer i la revisió de l'estratègia comercial*. 

* Les mentories estaran subjectes a la disponibilitat dels mentors i es prioritzaran els projectes per ordre d'arribada.

El primer Fòrum d’Inversió Healthcare va tenir lloc el 2010 i, des de llavors i amb dades obtingudes fins a la 22a edició, ha servit de trampolí a més de 200 empreses, després d’un procés de selecció en què s’han estudiat més de 600 projectes. Les empreses que han aconseguit exposar al Fòrum, posteriorment, directament o indirectament han aixecat entre totes una xifra d’inversió total de 40 milions d'euros.

Més informació

 

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.