Vés al contingut

GSMA 

Després de la seva cancel·lació l’any passat a causa de la COVID-19, torna 4YFN21 del 28 de juny a l'1 de juliol a Fira Gran Via.  4YFN és un esdeveniment d’startups dins la trobada expositiva més gran de la indústria mòbil a escala internacional, el Mobile World Congress (MWC). Durant aquests cinc dies s'ofereix suport als inversors i les empreses per establir connexions i emprendre projectes de negoci.

Enguany, el 4YFN i el Mobile World Congress (MWC) se celebraran per primera vegada de forma conjunta, coincidint en dates i espai. Aquest fet és una oportunitat única per als assistents d'augmentar el networking entre startups, inversors i empreses tecnològiques d'àmbit internacional.

Davant l'interès i el potencial del sector salut, l'exposició comptarà amb una àrea de Digital Health diferenciada, on s'ubicarà un pavelló per a la BioRegió de Catalunya, que impulsem conjuntament des de Biocat, ACCIÓ (Startup Catalonia), Barcelona Tech City i CataloniaBio & HealthTech. Més informació sobre preus i com reservar un estand en aquest enllaç.

Més informació

Temes centrals

> Web 4YFN 2021

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.