Vés al contingut

LSX Leaders

Des de fa 5 anys, el LSX World Congress ha reunit executius que es preocupen pel futur de l’estratègia empresarial, la inversió, la col·laboració i la comercialització del sector de la salut i les ciències de la vida. Aquest congrés reuneix des dels fundadors i consellers delegats d'iniciatives innovadores, fins als gegants del sector. Representa l'amplitud i la profunditat de la investigació i la tecnologia d'avantguarda, impulsant els avenços de la indústria en el present i en un futur proper.

En un sector tan dinàmic com és el de les ciències de la vida i la salut, el LSX World Congress acull les persones que s’enfronten als reptes més importants de la indústria i ajuda a respondre la pregunta; cap a on, i com hi arribarem.

El Director General de Biocat, Jordi Naval, serà un dels ponents del congrès. La seva intervenció porta per nom ‘Track Keynote Panel: Building cross-industry and cross geography partnerships across Europe’s Biotech clusters and beyond’ i tindrà lloc el 4 de febrer a les 11:00h.

Descompte Biocat: 

Les empreses i entitats de la BioRegió disposen d’un descompte del 15% fent servir el codi "Biocat15" en el moment de la inscripció. 

Més informació:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.