Vés al contingut

La Barcelona Deep Tech Summit tindrà lloc el 28 i 29 de novembre a Fira de Barcelona. L'objectiu de la cimera és fomentar l'emprenedoria basada en la ciència i connectar-la al mercat, tant amb corporacions com amb comunitats inversores. A més, hi ha quatre grans eixos al voltant dels quals girarà l'edició d'enguany: transició energètica, connectivitat, tecnologia industrial i tecnologia de la salut.

 

Com presentar una solucció innovadora i trobar el millor inversor?

Si ets una startup del sector deeptech, participa a les activitats que des d’ACCIÓ s'han preparat en el marc del Deep Tech Summit, el punt de trobada d'startups i spinoffs, investigadors, inversors i empreses per trobar solucions revolucionàries als complexos problemes globals actuals.

  • 28 de novembre, de 15.30 a 17.00h - Startups to funding: Troba el millor inversor per al teu projecte

Troba els inversors especialitzats en tecnologies deeptech que millor encaixin amb el teu projecte. Per participar a l’Startups to funding (S2F) només cal que sol·licitis una reunió amb l’inversor que triïs i, si te l’accepta, podràs reunir-t'hi al Deep Tech Summit. Inscriu-t'hi aquí

  • 29 de novembre, de 9.30 a 12.30h - Proposa solucions innovadores als reptes de grans corporacions

Si ets una startup, PIME, un proveïdor tecnològic públic o privat i vols oferir les teves solucions innovadores, també pots participar a l’Open Innovation Challenge, on corporacions catalanes de diferents sectors, inclòs el sector salut, presentaran els seus reptes i temàtiques d'innovació oberta al voltant de les tecnologies deeptech. Aprofita aquesta oportunitat única per explorar oportunitats de col·laboració conjunta. Inscriu-t'hi aquí.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.