Vés al contingut

SciTech DiploHub - Barcelona Science and Technology Diplomacy Hub

Aquest fòrum d'alt nivell reunirà els ponents més destacats del món acadèmic, les startups, la indústria i les institucions públiques de Barcelona i Londres per enfortir les relacions entre tots dos ecosistemes; mostrar les millors pràctiques en matèria de ciència, innovació i educació superior i col·laborar amb la diàspora científica de Barcelona a la zona.

Quines pràctiques òptimes poden aprendre Londres i Barcelona una de l'altra per reforçar els seus ecosistemes científics, tecnològics i d'educació superior? Quins són els desafiaments i les oportunitats en les ciències de la vida després de Brexit? Com està Covid reconfigurant els assaigs clínics? Disminuirà l'actual pandèmia els efectes de l'aglomeració a les ciutats? Com pot la IA ajudar a reconstruir l'economia posterior a Covid? Com hauria d'evolucionar la política de competència per promoure la innovació en favor del consumidor en l'era digital? Per què els inversors han de vigilar la investigació i la innovació espacial a Londres i Barcelona? Aquestes són algunes de les apassionants preguntes que es respondran al Dia de la Innovació.

Durant el fòrum en Jordi Naval, Director de Biocat, participarà en la sessió "Barcelona i Londres: les ciències de la vida després del Brexit".

Més informació:

PROGRAMA

Aquest esdeveniment és només per invitació, si voleu assistir enviu un correu electrònic a nils.heller@scitechdiplohub.org

 
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.