Vés al contingut

EBD Group

La fira BIO Europe 2022, organitzada per EBD Group, se celebrarà aquest any en format híbrid, a Leizpig (Alemanya) del 24 al 26 d'Octubre i del 2 al 4 de novembre en format online. L'esdeveniment vol facilitar les col·laboracions mundials per impulsar el sector de les ciències de la vida, i fomentar noves oportunitats de negoci.

BIO-Europe atrau una àmplia gamma de líders empresarials;  alts executius d'empreses biotecnològiques, business developers d 'empreses farmacèutiques, inversors i d' altres experts del sector.

Descomptes per a les empreses i entitats de la BioRegió

Les empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya tenen un 10% de descompte emprant el codi BIOCAT10 en el tipus d’entrada All-Access i Digital Pass. La tarifa és aplicable al descompte Early Bird vigent fins el 31 d’agost de 2022.
 
A més a més, les empreses de nova creació tenen una tarifa reduïda de 495 EUR ( consulta els criteris en aquest enllaç). Pel que fa a les empreses biotecnològiques en estadi de pre-revenue, les oficines de transferència de tecnologia  i entitats acadèmiques poden optar a un paquet de 5 entrades pel preu d’ una (consulta els requisits en aquest enllaç).  

El Pla d'Internacionalització del sector biotecnològic d'ICEX permet oferir una ajuda al registre a les empreses. Ofereix un màxim del 50% del cost d'inscripció a l'esdeveniment (com a màxim i per empresa). El pressupost assignat per ICEX per a aquesta activitat es distribuirà en el mateix % per a totes aquelles entitats que compleixin els requisits habitualment exigits i enviïn la sol·licitud dins del termini marcat (informació completa de la convocatòria). Posa't en contacte amb Esther Campos: ecampos@asebio.com i sol·licita el descompte per a la inscripció així com omplir l'annex abans del 30 de setembre.

Més informació


Amb el suport de:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.