Vés al contingut

EBD Group (Knect Informa)

Nota informativa: BIO-Europe Spring 2021 serà un esdeveniment digital.  Més informació

Els propers 22, 23, 24 i 25 de març se celebrarà la 15a edició de la conferència anual BIO-Europe Spring, la principal trobada per a la indústria biotecnològica, farmacèutica i financera especialitzada en ciències de la vida i la salut. 

La fira inclourà accès a presentacions d’empresa, sessions a programes, visibilització dels espònsors i contingut de companyies fins a cinc setmanes abans de l’esdeveniment per a afavorir el networking i la decisió de reunions un cop el partnering estigui obert. Està previst que enguany reuneixi més de 2.500 executius de més de 1.300 empreses internacionals i que es celebrin més de 15.000 reunions.

Registra't

Amb l’objectiu de facilitar la participació a la delegació de la BioRegió de Catalunya, Biocat, ACCIÓ i CataloniaBio & HealthTech han signat un acord de col·laboració com a Platinum Sponsors  que permetrà disposar de beneficis a la participació dels professionals de la BioRegió. 

En aquesta secció del web podeu obtenir el codi de descompte i registrar-vos a BIO-Europe Spring segons el tipus d'organització. També podeu contactar-nos si us sorgeix algun dubte. 

Més informació

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.