Vés al contingut

Uneix-te a l'edició del 30è aniversari de BIO-Europe, l'esdeveniment de col·laboració en biofarmàcia que ha crescut amb la indústria, ha innovat al seu costat i continua sent el lloc de trobada per a converses i connexions significatives i memorables. El 2023, BIO-Europe va assolir nous nivells d'assistència, participació i col·laboració. El 2024 promet oferir oportunitats de qualitat per a la connexió i la col·laboració.

La 30a edició anual de BIO-Europe tindrà lloc del 4 al 6 de novembre de 2024 a Estocolm, Suècia, i reunirà més de 5.500 professionals de les ciències de la vida representant més de 2.800 empreses de més de 60 països. Els assistents participaran en 29.000 reunions individuals durant l'esdeveniment. 

Durant els últims 30 anys, BIO-Europe s'ha convertit en l'esdeveniment de col·laboració de referència a Europa. El seu abast internacional el converteix en una oferta única, amb assistents de totes les parts de la cadena de valor de la biotecnologia que es reuneixen per identificar, involucrar-se i formar relacions estratègiques que impulsen els seus negocis amb èxit cap endavant.

BIO-Europe ofereix oportunitats per a tots els actors de la comunitat biofarmacèutica, proporcionant programes per a startups i innovadors, coneixements sobre les tendències de la indústria de la mà dels KOLs (líders d'opinió clau), el millor sistema per a la col·laboració, així com àmplies oportunitats de networking fortuït.


A més del 12 al 13 de novembre, tindrà lloc el Digital Partnering de l'esdeveniment on s'ofereixen dos dies de col·laboració digital durant la setmana posterior a l'esdeveniment presencial, on tota la comunitat bio farmacèutica global es pugui reunir.

La plataforma partneringONE® d’EBD s’ha tornat més potent que mai. Tot l’esdeveniment es pot accedir mitjançant un únic inici de sessió, i l’eina de cerca específica per a la indústria donarà suport a la teva cerca de socis. Les reunions programades es duran a terme cara a cara durant la conferència en viu i digitalment durant els dies de col·laboració digital amb enllaços a una solució de videoconferència. A més, es farà disponible contingut a demanda abans de l’esdeveniment, durant l’esdeveniment i durant els dies digitals.

BIO-Europe és produït per EBD Group, l'empresa líder en col·laboració per a la indústria biotecnològica global, amb el suport de la Biotechnology Innovation Organization (BIO).

Descomptes per empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya

Descompte d'un 10% aplicant el codi BEU24Biocat10

El descompte s'aplicarà a tots els tipus d'inscripció excepte el Young Innovator i no es podrà sol·licitar de manera retroactiva.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.