Vés al contingut

BIO International Convention és la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional, que tindrà lloc del pròxim 5 al 8 de juny a Boston. Més de 14.000 líders biotecnològics i farmacèutics es reuneixen durant una setmana per descobrir noves oportunitats de negoci i sinèrgies. La convenció és una oportunitat única per a les empreses i institucions vinculades a la biotecnologia per obtenir informació d'alt valor científic i financer, tancar aliances estratègiques, obtenir finançament per a projectes i assolir nous clients. El sistema de reunions one-to-one permet tancar una agenda prèvia de reunions amb altres empreses, inversors i institucions.

Durant l'esdeveniment, es tractaran els temes més urgents de la indústria com la COVID-19, les malalties infeccioses, l'oncologia, la teràpia cel·lular i genètica i el digital health, entre altres. El programa inclourà activitats acadèmiques, actes de networking, presentacions d'empreses, un espai expositiu i diversos seminaris i conferències.

Presència de la BioRegió de Catalunya a BIO Boston 2023

En aquesta edició, el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Manel Balcells, encapçalarà la delegació de la BioRegió, formada per 44 empreses i entitats i prop de 70 delegats; el que suposa més del cinquanta per cent de la presència d'empreses de l'estat espanyol.

Esdeveniments paral·lels amb la delegació catalana

Agenda d’activitats

diumenge 4 de juny del 2023 de 17:30h a 20:30h | BLUE KNIGHT™

Johnson & Johnson, juntament amb JLABS (JLABS) i la Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), dins del Departament de Salut i Serveis Humans dels EEUU organitza aquest esdeveniment. L’objectiu es fomentar el debat global entre  innovadors, inversors i KOL’S per descobrir i accelerar solucions per a futures pandèmies, patògens emergents i altres amenaces conegudes i desconegudes. Les empreses early stage podran presentar un pòster i també hi haurà la possibilitat de 1:1 meetings entre fundadors, inversors i partners estratègics.

diumenge 4 de juny del 2023 de 17:30h a 20:30h | Ferrer’s Partner ONE Patient Engagement & Partnering Event 2023

Ferrer organitzarà una sessió a Boston amb experts de l’empresa i representants d'organitzacions de pacients europees per explorar noves maneres d’interactuar amb persones qui viuen amb malalties rares a Europa. La sessió serà interactiva i està dirigida a empresas dels Estats Units que volen portar noves teràpies al mercat europeu. 

dilluns 5 de juny del 2023 de 18:00h a 19:30h | Catalonia BioNETWORKING EVENT

La Generalitat de Catalunya, ACCIÓ i Biocat, en col·laboració amb Alira Health, acolliran un esdeveniment de networking per a totes aquelles empreses i professionals que vulguin crear sinèrgies, compartir coneixement i conèixer millor els ecosistemes biotecnològics nord-americans i catalans. La inscripció és gratuïta.

dimarts 6 de juny del 2023 de 17:00h a 18:30h | Recepció de l'ICEX

L'espai firal al Boston Convention & Exhibition Center #booth 443 l'ICEX acollirà la seva hospitality reception de cara a afavorir el networking.

dimecres 7 de juny de 08:00h a 10:45h | Conference Celebrating EU-US Collaboration in Biotech

Conferècia on es tractaran diverses temàtiques com la oncologia, la immunoteràpia, els biomarcadors i la robòtica experiencial aplicada a medtech, fent palès la importància de la col·laboració de recerca UE-EUA. Hi participaran  representants de les delegacions europees que participen a la BIO. Les empreses podran sol·licitar participar en diversos panells i/o tenir una demo-table a la conferència

divendres 9 de juny del 2023 | BIO Tour a l'ecosistema de Boston

MetroWest Life Sciences Network convida a les empreses a assistir al BIO Tour, que permetrà als participants obtenir més informació sobre el que l'ecosistema de Boston pot oferir al sector de les ciències de la vida i la salut. Dins el programa s'inclou la visita a les instal·lacions de Sanofi/Genzyme, a una de les incubadores més grans de la zona Abi-Lab amb més de 40 empreses i un important CDMO Lykan de Teràpia Cel·lular. La inscripció és gratuïta.

41 empreses i entitats de la BioRegió participaran a la convenció BIO Boston 2023

Les empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya que han confirmat la seva participació a la BIO International Convention 2023 son:

ACCIÓ (Catalonia Trade & Investment)

Acellera LABS

(booth #443 Spain pavillion) 

AGC Pharma Chemicals

Ahead Therapeutics

(booth #443 Spain pavillion)

Anaxomics Biotech

Biocat

BCN Peptides

(booth #443 Spain pavillion)

Bioingenium

(booth #443 Spain pavillion)

Cebiotex

(booth #443 Spain pavillion)

Charles River Laboratories

Chasing Science

Connecta Therapeutics

(booth #443 Spain pavillion)

CRG (Centre for Genomic Regulation)

BeCYTES Biotechnologies

(booth #443 Spain pavillion)

Ferrer internacional

Galenicum Health

Gebro Pharma

Genomcore

(booth #443 Spain pavillion)

GP Pharm

(booth #443 Spain pavillion)   

Grifols

(booth #443 Spain pavillion) 

Integra Therapeutics

Intas Pharmaceuticals

Inveready

Laboratorios ROVI

Laboratorios Rubió

Nanoligent

(booth #443 Spain pavillion)

Oniria Therapeutics

(booth #443 Spain pavillion)

OneChain Immunotherapeutics

Oryzon Genomics

Pharmacelera

Remab Therapeutics

(booth #443 Spain pavillion)

Salvat

(booth #2553)

SERMES CRO

Pharmacelera

Remab Therapeutics

(booth #443 Spain pavillion) 

Salvat

(booth #2553)

SERMES CRO

TECNIC Bioprocess Equipment Manufacturing

Trifermed

UAB (Autnomous University of Barcelona)

Amb el suport de:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.