Vés al contingut

BioCentury i EBD Group

El proper 20 i 21 de maig de 2019 se celebra a Barcelona BioEquity 2019, el principal esdeveniment d’inversors dedicat a la indústria biofarmacèutica europea, en el qual Biocat forma part del comitè amfitrió regional.

Amb BioCentury i EBD Group com a entitats organitzadores, l'esdeveniment està dirigit a inversors especialitzats en ciències de la vida que busquin noves oportunitats de negoci a través d’acords de llicència biofarmacèutiques. Més de 550 delegats de 26 països es van trobar a Gant (Bèlgica) durant la última edició celebrada el 2018.  

Més informació

> Registre.

> Les empreses que es registrin abans del 15 de febrer, podran gaudir d'un descompte early bird de 200 € sobre la tarifa oficial. Addicionalment, les empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya podran obtenir un descompte permanent de 200 € sobre aquesta tarifa emprant el codi BEE19BIOREGION200 a la secció de Registre "Have a VIP Code". Les dues promocions són acumulables i es pot aconseguir un descompte total de 400 € si es fa el registre abans del 15 de febrer.

> Per a més informació i qualsevol dubte contacta amb: Anna Rovira, arovira@biocat.cat, 93.310.33.69.

 

Organitza:

                            

 
 

Comitè amfitrió regional:

 

                                CataloniaBio

 

 

Platinum Sponsors Regionals:

 

   

 

Gold Sponsors Regionals:

 

            

 

                     

  

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.