Vés al contingut

BioFIT

La 11ª edició de BioFIT tindrà lloc el pròxim 29 i 30 de novembre a Strastbourg, França. Aquesta és una de les convencions de negocis més grans d'Europa dedicada a la transferència de tecnologia, la col·laboració acadèmia-indústria i les innovacions en fase inicial en el camp de les ciències de la vida i de la salut. BioFIt també és un bon lloc per a la inversió llavor i Sèrie A en ciències de la vida.

Amb la taxa d'assistència més alta d'acadèmics, OTTs i institucions de recerca, BioFIT és el lloc on s'inicien les col·laboracions entre el món acadèmic i la indústria. La conferència s'ha convertit en el punt de trobada a Europa per a la transferència de tecnologia i per a l'obtenció d'innovacions early-stage procedents d'institucions públiques de recerca, empreses provinents de l'acadèmia i empreses biotec emergents. Juntament amb grans empreses farmacèutiques, biotec i de diagnòstic, BioFIT funciona com una plataforma per construir associacions per a tots els actors públics i privats. Compta amb presentacions d'entitats de recerca, sessions de debat, partnering i fira comercial.

Descomptes per les empreses de la BioRegió

Gràcies al nostre conveni de col·laboració, les entitats de la BioRegió poden gaudir d'un descompte del 50% en el preu de l'entrada. Teniu fins al 27 d'octubre per poder obtenir el 50% de descompte sobre el preu habitual i fins al dia de l'esdeveniment per poder obtenir el 10% de descompte sobre el preu d'inscripció fora de termini aplicant el codi: BF22BIOCAT0202

Més informació 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.