Vés al contingut

ASEBIO, Govern de Navarra, SODENA 

ASEBIO, el Govern de Navarra i SODENA organitzen BIOSPAIN 2021 del 27 de setembre a l'1 d'octubre a Pamplona. És l'esdeveniment de biotecnologia més gran organitzat per una associació nacional de bioindústria a Europa i un dels més grans del món pel que fa al nombre de reunions one-to-one, més de 3.000. Hi assisteixen més de 1.500 professionals nacionals i internacionals del sector biotecnològic.

BioSpain 2021 comptarà amb diferents espais per donar a conèixer les últimes tendències en biotecnologia. D'aquesta manera, a més d'una exposició comercial, tindran lloc diferents sessions plenàries impartides per ponents nacionals i internacionals. 

Innovation AveNEW i SLAS Ignite Award

En el marc de la jornada de Biospain 2021, el proper 28 de setembr, les empreses seleccionades per a Innovation AveNEW, compten amb un estand gratuit a la fira comercial i virtual.

Podrán promocionar la seva nova empresa, producte o servei, mitjançant el contacte amb líders del sector. A més a més, de tenir accés a un públic global, consultoria empresarial i l’oportunitat de competir pel SLAS Ignite Award. L’empresa AveNEW amb millor classificació (per jutges) rebrà un lloc gratuït al SLAS Innovation AveNEW a SLAS2022.

Descomptes per a la BioRegió:

Les entitats de la BioRegió poden obtenir un descompte d'un 10% en el preu de l'entrada amb el codi BIOCAT10. Aquest codi cal aplicar-lo durant el procés de registre

Més Informació:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.