Vés al contingut

Biotechgate

Biotechgate Digital Partnering és una trobada de partnering virtual de cinc dies, del 29 de novembre al 3 de desembre, dissenyada per a establir connexions globals mitjançant reunions virtuals preestablertes. La trobada, dirigida als sectors Biotec, TecMed i Farma, busca proporcionar un espai per a facilitar i donar suport al desenvolupament empresarial, mitjançant una plataforma que faciliti col·laboracions i vincles entre diferents entitats.

Durant la conferència digital es realitzaran diversos tallers i presentacions en directe per als assistents. També es podran planificar reunions individuals, que permetran als assistents mantenir contacte directe amb representants d'empreses líders de la indústria biotecnològica i farmacèutica i conèixer de primera mà les estratègies empresarials.

Descomptes Biocat:

Gràcies al nostre conveni de col·laboració amb Biotechgate, les empreses de la BioRegió poden gaudir de l'accés Premium gratuïtament. Si representeu una empresa biotecnològica / farmacèutica / medtech / salut digital / sou inversors amb seu a Catalunya o una organització sense ànim de lucre del sector de les ciències de la vida i de la salut, poseu-vos en contacte amb els organitzadors a partnering@biotechgate.com per obtenir un codi promocional.

Més informació:

> Registre

> Programa

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.