Vés al contingut

Biotechgate

BiotechGate organitza Biotechgate Digital Partnering, un esdeveniment digital per donar suport durant la crisi COVID-19.

Biotechgate Digital Partnering és un esdeveniment totalment virtual i global d'associació i desenvolupament de negocis per a empreses de Farmàcia, Biotecnologia, Medicina i Salut Digital. L'esdeveniment connecta a més de 30 key clusters i organitzacions de membres d'Estats Units/Canadá, Europa, Àsia i Austràlia, així com les empreses que figuren a Biotechgate. Els últims esdeveniments van tenir més de 1.000 participants de més de 60 països cadascun, 14 de les 20 principals empreses farmacèutiques, el 45% de les empreses eren biotecnològiques i els assistents eren de desenvolupament empresarial (40%) o directors generals (30%).

La plataforma ofereix a les empreses la possibilitat de continuar desenvolupant el negoci i relacionar-se amb socis, clients, llicenciadors / concessionaris i proveïdors. Aquest esdeveniment s'adreça a qualsevol persona que treballi en desenvolupament de negocis en ciències de la vida, incloses biotecnologia, medtechpharma, diagnòstic, healthtech, proveïdors, consultoria i organitzacions sense ànim de lucre.

Descomptes Biocat:

Si formes part de la BioRegió de Catalunya, pot gaudir de tots els avantatges d'aquest esdeveniment de manera gratuïta. Només cal que introdueixis el codi: cat-2007b39d al formulari de registre (al camp "promotion code").

Més Informació:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.