Vés al contingut


Alliance for Regenerative Medicine

The Cell & Gene Meeting on the Mediterranean es realitzarà del pròxim 22 al 23 d'abril en format híbrid amb la possibilitat d'assistir en persona a Barcelona o en streaming. És una conferència de dos dies que reuneix la comunitat de cell and gene therapy d'Europa i altres països.

Els assistents presencials  podran realitzar reunions one-to-one els dies 20 i 21 d’abril durant la conferència  a Barcelona. Els assistents virtuals tindran la possibilitat de programar reunions one-to-one per videoconferència, la setmana següent a l'esdeveniment presencial, del 26 al 27 d'abril.

Abarca un ampli ventall de temes, des de Market Access a regulació, manufacturing o finances en un programa de conferències amb experts líders del sector, reunions one-to-one, oportunitats per a fer networking y més de 90 presentacions d'empreses líders del sector tant de gestió pública com privada. 

Algun dels temes de debat seran: la malaltia ocular i la teràpia cel·lular i genètica, així com els possibles desenvolupaments que es puguin produir. Com també els reptes de desenvolupament, reguladors i clínics d'aquest sector, i aspectes de la comercialització de teràpies basades en cèl·lules i la genètica en malalties oculars.

Descompte per a empreses de la BioRegió: 

Si sou una entitat de la BioRegió i esteu interessats en assistir a Cell & Gene Meeting on the Mediterranean i voleu un 10% de descompte, heu d'emprar el codi BIOCAT2022 en el moment de registre. 

Més informació: 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.