Vés al contingut

ACCIÓ  i China Construction Bank

El proper 20 d'abril s'organiza el China-Spain Biomedical Business Cooperation Forum en format virtual. Aquesta jornada de networking empresarial té l'objectiu de crear sinergies i de promoure la col·laboració entre les empreses del sector de ciències de la vida de la Xina i Catalunya amb l'oportunitat de mantenir reunions bilaterals entre les empreses xineses i catalanes (amb cita prèvia).

Paral·lelament a l’esdeveniment, se celebrarà una exposició digital “Fòrum de Cooperació Empresarial Biomèdica XINA – ESPANYA/CATALANA” a la plataforma: CCB MatchPlus del China Construction Bank. Les empreses registrades podran mostrar els seus productes i donar-los visibilitat en el mercat xinès, publicar peticions d’adquisició de productes o l’interès a trobar inversors i comunicar-se directament amb les altres empreses registrades.

La presència de la BioRegió de Catalunya

Aquesta jornada comptarà amb la participació de Montserrat Daban Marín, Directora Científica i de Relacions Internacionals de Biocat i Montse Barceló Riera, Vicepresidenta d'Europa de Veristat, les quals presentaran la BioRegió de Catalunya com un ecosistema de ciències de la vida i la salut en expansió, i les capacitats de Catalunya en assaigs clínics i atracció d'empreses xineses a Catalunya.

A més, es presentaran casos d'èxit d'empreses pioneres xineses i catalanes. Des de la BioRegió, hi haurà la presència d'Estrella García, Directora general d'Operacions Clíniques d'Almirall, Amarant Martínez, Vicepresident de l'Oficina d'Afers Xinesos de Grífols i Elisabet Mateu, Directora comercial de Zeclinics. Tots ells per a representar l'activitat de la seva empresa.

Més informació:

> Programa

> Registre

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.