Vés al contingut

Partnership in Clinical Trials Europe

Els propers 19, 20 i 21  de novembre tindrà lloc a Barcelona la trobada d'associacions d'Assaigs Clínics d'Europa. Durant aquests tres dies es tractaran quatre temes clau en 10 fluxos de conferències, com ara associacions clíniques, tecnologia en assajos clínics, pacients, regulació i governança i desenvolupament clínic primerenc. 

L'objectiu és el de proporcionar la plataforma perfecta perquè els participants construeixin noves associacions i tinguin noves oportunitats de networking.

Descompte Biocat:

Les empreses de la BioRegió poden obtenir un descompte del 25% en el registre d’aquest esdeveniment. El descompte només aplica a empreses del mercat primari (farma, biotec), no aplicable a proveïdors/distribuïdors/CRO/empreses de tecnologia o consultors.

Les empreses que vulguin gaudir d’aquest descompte hauran d’indicar en el moment de la inscripció a l’apartat “Have a VIP Code?” el següent codi: CQ19CTEBIOC

The UK Clinical Trials Landscape Networking Lunch Reception

El UK DIT Barcelona (Departament de Comerç Internacional) està organitzant una recepció networking per a empreses i organitzacions del Regne Unit coincidint amb la Clinical Trials Europe Conference. Mira aquí més informació sobre la recepció i com registrar-te.

Més informació: 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.