Vés al contingut

El Parc Científic de Barcelona (PCB), Alta Medical Services

El Parc Científic de Barcelona i Alta Medical Services, amb la col·laboració de Biocat organitzen una jornada sobre com afrontar des del punt de vista de Compliance la interacció entre biotecs i startups de salut amb professionals i organitzacions sanitàries (hospitals i fundacions hospitalàries).

La sessió té per objectiu fer un examen de la normativa, les directrius i les pautes de comportament exigides a biotecs i startups de salut per les autoritats autonòmiques, nacionals i europees.

Les empreses especialitzades en medicaments i productes sanitaris des de les fases inicials estan en contacte permanent amb professionals i organitzacions sanitàries  amb l’objectiu comú de promoure el benestar del pacient i una assistència sanitària de qualitat. Cada cop aquestes relacions estan més controlades i s’han de realitzar d’una manera ètica i centrada en el pacient.

Anna Serra, Directora de Comercialització i Comunicació del Parc Científic de Barcelona, William Coffey, Compliance Officer. Consultor, Anna Muñoz Managing Director Alta Medical Services,  i Marta Grau, Compliance Officer. Esteve, seran els encarregats de debatre aquestes relacions professionals.

Més informació:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.