Vés al contingut

Aquesta Conferència CaixaResearch està impulsada per Fundació ”la Caixa”, dirigida per un Comitè Científic de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i l'institut d'Investigació del Sida, IrsiCaixa, que compten amb el recolzament de la Fundació "la Caixa", i coorganitzada amb Biocat. Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona - Institut de Cultura de Barcelona.

La resposta mundial a la pandèmia de la Covid-19 ha permès mobilitzar un nivell de recursos sense precedents per a la investigació i el desenvolupament de vacunes en un temps rècord. No obstant això, aquest èxit té limitacions, ja que cap teràpia ni antiviral ha demostrat ser eficaç contra el nou virus i les campanyes de vacunació s'enfronten a desigualtats mundials. Avui més que mai, és el moment d'adoptar un enfocament holístic per fer front a aquesta pandèmia, que abasti qüestions biològiques, clíniques, mediambientals i socials.

La Conferència CaixaResearch «Pandèmies: superant la COVID-19 i preparant-nos pel futur» (16 i 17 de novembre de 2021) fomentarà el debat al voltant de les eines disponibles, les tecnologies actuals de les vacunes i la logística per lluitar contra la pandèmia actual i altres infeccions emergents, amb l'objectiu de millorar la preparació i la presa de decisions basades en l'evidència.

Les sessions de la Conferència se centraran en 4 temes principals

  • Desenvolupament de diagnòstics i teràpies

  • Desenvolupament de vacunes

  • Zoonosi i una sola salut (one health)

  • Transformació de la salut pública

Més informació

Consulta el resum de la conferència. No t'ho perdis!

 

Amb el suport de:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.