Vés al contingut

Biocat

El proper 11 de juliol se celebrarà l'esdeveniment Construint l'Espai Europeu de Dades Sanitàries del futur (EEDS), al Pier 07, Barcelona. 

En aquest esdeveniment, reunirem experts i professionals de la salut de tot Europa per discutir i col·laborar en la creació d'un sistema de dades sanitàries eficient i avançat.

Explorarem les darreres tendències i tecnologies en el camp de la salut, incloent-hi intel·ligència artificial, big data i ciberseguretat. A més, hi haurà sessions interactives, taules rodones i oportunitats de networking per fomentar la col·laboració entre els assistents.


Programa 

Matí

11.00 a 11.30. Presentació de la jornada. Pol Pérez Sust (Director de Sistemes d'Informació al Servei Català de la Salut) i Robert Fabregat (CEO de Biocat)

11.30 a 12.00. La importància de les dades digitals en salut. Conversa amb Pol Pérez Sust (Director de Sistemes d'Informació al Servei Català de la Salut) i Juan Ignacio Coll Clavero (Director General de Transformació Digital, Innovació i Drets dels Usuaris, Govern d'Aragó)

12:00 a 12:30 Observatori i Programa Salut/IA a Catalunya. Joan Guanyabens (Director de TIC SALUT Social)

12.30 a 13.30 Ponències: Reptes i oportunitats de les dades digitals en salut. 
 

Tarda

13.30 a 14.30. Dinar.

14.30-17.00. Taller de cocreació per crear un ecosistema per a l'ús secundari de les dades de salut (regles, normes i pràctiques comunes, infraestructures i marc de governança). Francisco Lupiáñez-Villanueva (Co-Fundador de PredictBy i Professor al Departament d'Informació i Comunicació de la UOC)

17:00 a 17:15 Tancament de la jornada. Ramon Maspons Bosch (Director d'Estratègia i Innovació en Salut del Ministeri de Salut, Govern de Catalunya i Director d'Innovació a AQuAS)


Més informació

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.