Vés al contingut

La pròxima edició de CPHI, la fira més gran del món de la indústria farmacèutica, arriba a Barcelona del 24 al 26 d'octubre de 2023. El congrés preveu reunir 1.800 expositors i 40.000 visitants de 167 països. 

Durant l'esdeveniment trobarem les principals empreses farmacèutiques i desenvolupadors de fàrmacs, juntament amb consultores i proveïdors de serveis a banda de les últimes innovacions de la indústria farmacèutica. La fira comptarà amb una exposició i activitats on es debatran els principals reptes futurs pel sector.

Aquest any, al CPHI Start-Up Market, vine a escoltar més de trenta startups que parlaran de les seves interessants innovacions al pavelló 3. Les sessions de presentació de les startups s'agruparan segons el seu enfocament: inversors, clients i aquells que cerquin exploradors d'innovació en R+D. Les startups disposaran de cinc minuts per parlar del producte, amb tres minuts addicionals per a preguntes. 
 

Descomptes per a entitats de la BioRegió de Catalunya

Les empreses de la BioRegió de Catalunya que vulguin assistir poden gaudir del 10% de descompte registrant-se amb aquest enllaç.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.