Vés al contingut

NEBEXT

Els pròxims 14, 15 i 16 de juny tindrà lloc el Digital Enterprise Show 2022 a Màlaga. Durant la jornada s'abordaran temes de transformació del negoci digital, tecnologies d'avantguarda, productes innovadors i solucions per a impulsar el negoci per tal de ser líder en l'era digital. Assitiran més de 500 experts del món en transformació digital i més de 300 empreses tecnològiques. A més, les millors startups tindran l'oportunitat de participar en sessions de pitch davant inversors.

TRACK de Salut Digital i taula rodona sobre Digital Skills

El congrés inclou una vertical de salut, coorganitzada per EIT Health Spain, sota el títol "€Health. The digital opportunity for the HC Sustainability and Economic Recovery," Les diferents sessions abordaran alguns dels temes i debats actuals en salut digital, amb exemples rellevants d'impacte positiu en el sistema sanitari i el mercat. També s'oferirà una visió dels reptes que hi ha per davant i de com els marcs normatius i els instruments de finançament, així com la col·laboració publicoprivada, han de contribuir a accelerar aquest procés imparable i indispensable.

Com a part d'aquest track, el dia 15 a les 13:15h hi haurà una taula rodona sobre Digital skills and education needs for the future of health moderada per la Lilisha Burris (EIT Health) i que comptarà amb la participació de la Núria Martí (Biocat), Rosa Verhoeven (AIProHealth) i Magda Rosenmoller (IESE Business School). Durant la sessió es debatrà sobre la digitalització del sector de les ciències de la vida i la salut així com de la seva sostenibilitat, resiliència i necessitats, transferència de la innovació al mercat, i els plans estratègics per a la seva transformació digital.

Més informació

 

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.