Vés al contingut

Col·legi de Metges de Barcelona

El proper 28 de setembre se celebra la segona edició de l' E-Health Investment Fòrum, en format híbrid: pesencial a les instal·lacions d'ESADE a Barcelona i també es retransmetrà online. L'esdeveniment està organitzat pel Col·legi de Metges de Barcelona, en col·laboració amb Barcelona Health Hub, ESADE BAN, EIT Health i Barcelona Activa.

Aquest esdeveniment posarà el focus en la Intel·ligència Artificial en el sector Salut. 

L'edició d'enguany posarà el focus en la Intel·ligència Artificial en el sector Salut. Start-ups centrades en: programes i algoritmes per al diagnòstic, medicina personalitzada, tractaments i protocols, processos de desenvolupament de fàrmacs i monitorització de pacients. L'organització cerca projectes amb el potencial de transformar la forma en què es brinda l'atenció mèdica, empoderant els professionals de la salut, millorant l'experiència del pacient i el resultat de l'atenció mèdica.

Durant la jornada hi haurà ponències de mans de professionals del sector, una taula rodona sobre com aconseguir inversió per a la teva companyia, també pitch sessions de les startups seleccionades i una sessió per a generar networking.

Més Informació:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.