Vés al contingut

El Congrés ESMO 2024 és un dels esdeveniments més importants en l'àmbit de l'oncologia a nivell mundial. Aquest congrés, organitzat per la Societat Europea d'Oncologia Mèdica (ESMO), se celebrarà a Barcelona del 13 al 17 de setembre de 2024, al recinte Fira Barcelona Gran Via.

El congrés reunirà professionals de la salut, investigadors, defensors de pacients, periodistes i representants de la indústria per intercanviar coneixements i presentar els últims avenços en la investigació i el tractament del càncer. Els assistents poden esperar una programació rica en contingut educatiu i científic, incloent sessions, tallers i simposis dirigits per experts reconeguts en el camp de l'oncologia (BeatCancer).

El programa de l'ESMO 2024 se centra en revisar i actualitzar els coneixements sobre prevenció, diagnòstic precoç i tractaments innovadors per al càncer. També s'abordaran els avenços en la investigació bàsica, així com les perspectives clíniques dels nous descobriments.

Pel que fa a la logística, l'ESMO 2024 ofereix una sèrie de facilitats per als assistents, incloent àrees de descans, estrictes mesures de seguretat, i un passi gratuït per al transport públic de Barcelona per facilitar el desplaçament dels delegats registrats. A més, el congrés fomenta pràctiques sostenibles, com la reducció de materials impresos i l'ús de recursos locals i reciclables.
 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.