Vés al contingut

Giant Health

La setmana del 17 al 21 de maig se celebrarà la European Health Tech Innovation Week , impulsada per GIANT Health, en format híbrid (presencial i virtual). Aquest festival internacional tindrà lloc en 5 ciutats europees, cada dia en una de diferent: Barcelona, Berlin, Liverpool, París i Estocolm, totes elles considerades les principals regions d'innovació en salut d'Europa. L'objectiu de la trobada és reunir els diferents agents innovadors tecnològics de cada ecosistema per a incentivar la col·laboració empresarial entre startups, empreses globals, pimes establertes, professionals de la salut, acadèmics, administració i inversors, impulsar la innovació i ajudar a accelerar els millors projectes en salut.  

European Health Tech Innovation Week-Barcelona

El 21 de maig serà el torn de Barcelona i Biocat, juntament amb l’Ajuntament de Barcelona i ACCIÓ, posaran en valor les capacitats de l’ecosistema de ciències de la vida i salut a Catalunya i, en particular, dels subsector healthtech.

Des de Biocat, el programa comptarà amb la participació de Jordi Naval, director general de Biocat, i de Montserrat Daban, directora científica i de Relacions Internacionals de Biocat. Detall de les sessions on participa Biocat: 

  • 10:00 - 10:45: Barcelona-Catalonia, a top European ecosystem for global healthtech startups: Informació pràctica sobre com accedir a les oportunitats de mercat de la BioRegió amb els organismes locals, regionals i sectorials.
  • 12:30 - 13:00 : What's in it for you in the BioRegion, a top European Healthtech Ecosystem: aquesta conferència comptarà amb la participació de Jordi Naval, director general de Biocat, qui farà un repàs del actius de la BioRegió.
  • 15:15 - 15:45Barcelona-Catalonia: showcasing Health Tech Success Stories: aquesta taula rodona comptarà amb la participació de tres empreses de la BioRegió (Doctoralia/Docplanner, Methinks i HumanITCare), on explicaran els seus casos d'èxit i quines oportunitats de creixement ofereix Barcelona.
Descomptes per a entitats de la BioRegió

Les entitats de la BioRegió poden beneficiar-se d'una tarifa reduïda tant en entrades VIP com estandard utilitzant el codi BIOCAT25 durant el procés de registre.

Més informació sobre la European Health Tech Innovation Week

> Registre 

> Programa Barcelona

Programa general Innovation Week

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.