Vés al contingut

Fira de Barcelona

Aquest any se celebra la dinovena edició d'Expoquimia, una de les principals jornades internacionals de partnering i transmissió del coneixement del sector de la química. Del 14 al 17 de setembre, la Fira Barcelona (recinte Gran Via) acollirà les principals empreses biotec i líders del sector del camp de la química.

Durant la trobada es presentaran els avenços duts a terme per les empreses i solucions reals adaptades als diferents sectors. La plataforma oferirà oportunitats de negoci als assistents a través del partnering que els permetrà connectar amb les empreses que donen resposta a les seves necessitats, ofereix i troba els productes i serveis que transformaran els processos de producció per a un futur més sostenible. Enguany Expoquimia 2021 donarà protagonisme a la biotecnologia i els nous materials en l'espai Expoquimia BIO.

La jornada es dividirà en tres eixos estratègics per a facilitar als assistents trobar el seu camp d'interès:

  • Transferència tecnològica, serà un espai dedicat a presentar les innovacions en el sector de la química i un espai de trobada per a la ciència, la indústria i el capital.
  • Economia circular, àrea dedicada a debatre la implementació de tècniques sostenibles en el camp de la química.
  • Digitalització, en aquest eix s'afronta la forma en què els negocis viuen la interrupció causada per la digitalització i com s'hi adapten.

Més informació:

> Registre

> Pàgina web Expoquimia 2021

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.