Vés al contingut

FENIN, a través de la seva Plataforma d'Innovació en Tecnologia Sanitària, organitza els pròxims 29 i 30 de novembre el Fòrum "Matchmaking Innovación en Salud: Medicina Personalizada" juntament amb Biocat i Eurecat. L'emplaçament de les jornades serà a l'Institut de Microcirugia Ocular (IMO) i la inscripció és gratuïta.

Amb la celebració d'aquestes jornades es posa en marxa la creació d'un pol d'innovació industrial en tecnologia sanitària per tal de col·laborar i de compartir coneixement en àrees de desenvolupament econòmic basat en la innovació i la sostenibilitat. 

En especial, la trobada vol fomentar la col·laboració publicoprivada que ha de perseguir la creació d'un nou teixit industrial d'alt valor afegit a Catalunya. A més, establir sinergies i col·laboracions amb pols de referència en l'àmbit internacional, on la innovació, la inversió i el desenvolupament industrial han suposat un creixement econòmic i diferenciació en capacitats industrials i de generació de coneixement.

Cada jornada té la seva inscripció independent, encara que es pot assistir a ambdues. Inscriu-te en aquest enllaç per assistir a la jornada del 29 de novembre i en aquest altre per inscriure't a la del 30 de novembre aquí.

Programa
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.