Vés al contingut

Huangpu, Guangzhou Development District

El pròxim 29 d'abril tindrà lloc el 4t seminari de la sèrie GBA Healtcare en format digital. Aquest programa de seminaris busca oferir als assistents eines sobre com introduir-se en els models empresarials de la Xina. Mitjançant el diàleg entre els participants es fomenta i s'agilitza la comunicació entre les comunitats empresarials i acadèmiques europees i xineses de l'àmbit de la salut / biomedicina.

Els ponents d'aquest quart seminari permeten obtenir informació de primera mà dels principals clústers sanitaris de la Xina: Huangpu Healthcare Hub, Merck Guangdong Innovation Hub i Guangzhou International Bio Island, i europeus: Bio M Cluster en Munich, BioCon Valley en Rostock i Biocat, BioRegion Catalonia en Barcelona.

Aquesta jornada comptarà amb la participació de Montserrat Daban Marín, Directora Científica i de Relacions Internacionals de Biocat. També hi haurà la presència de Jordi Martorell, CEO i Cofundador de la startup catalana Aortyx, la qual serà presentada com a cas d'estudi.

Més informació:

> Registre al seminari web

> Programa

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.