Vés al contingut

One Nucleus

Genesis Conference 2021

Torna una nova edició de Genesis Conference, l'esdeveniment que reuneix els principals professionals biotec, empreses de R+D, acadèmics, organitzacions, serveis professionals i grups de transferència de tecnologia. L'objectiu de la conferència és obtenir un profund coneixement del panorama actual per preparar-se per al que ha de venir.

Reunirà alts executius i líders de tot l'àmbit de les ciències de la vida, la salut i la tecnologia per presentar, debatre i demostrar la seva visió i pensament respecte la sector.

La conferència combina ponències d'alt nivell amb debats amb líders d'opinió clau. A més, hi haurà oportunitat de fer networking sectorial i videoconferències amb delegats de tota la indústria internacional de les ciències de la vida i de la salut. També hi haurà tallers d'innovació per adquirir coneixements tècnics i comercials, així com també oportunitats d'elaboració de perfils.

La conferència es durà a terme en format híbrid: 

  • Sessions presencials i networking : 9 de desembre
  • Accès a entorn digital: del 6 al 10 de desembre

Més informació

Si sou una entitat de la BioRegió i esteu interessats en assistir a Genesis Conference 2021 i voleu un 10% de descompte, podeu posar-vos en contacte amb Jessica Griffiths, Senior Trade and Investment Advisor – Lead Biotech & Pharma, British Consulate General  jessica.griffiths@fcdo.gov.uk

> Registre

Programa

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.