Vés al contingut

 Giant Health 

Health Event és el festival d'innovació líder d'Europa amb nombroses conferències informatives, amb centenars de ponents de primer nivell, tallers immersius i un concurs d'iniciació de tecnologies de la salut d'avantguarda per obtenir premis organitzat per la GIANT. The Global Innovation and New Technology (GIANT) és una comunitat d'innovació en tecnologia sanitària de gairebé 200.000 persones. Ofereixen xarxes de gran impacte i nous negocis, vendes i màrqueting rendibles.

L'objectiu de l'esdeveniment? Millorar la salut i el benestar de les persones d'arreu del món. Fusionant la salut i la innovació per a tal de donar suport als empresaris i inversors en tecnologia sanitària. Assistiran més de 50.000 assistents, 400 speakers i 900 periodistes. 

Podàs exposar les teves solucions, talent i idees. Et permetrà connectar amb associacions, nous clients potencials i pactar acords comercials. Allà coneixeràs i crearàs associacions amb empreses que van des de startups fins a grans corporacions globals. Podràs parlar amb premsa i els mitjans de comunicació líders de la indústria per tal de ser entrevistat per companyies de cinema professionals.

Més informació:

> Registre

Més infromació

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.