Vés al contingut

Moebio (una iniciativa de Biocat)

Després de nou mesos d'intens aprenentatge als hospitals i a l'aula, el curs de d·HEALTH Barcelona 2019 arriba a la seva fi. Els dotze fellows del d·HEALTH Barcelona han adquirit no només coneixements específics, sinó també esperit empresarial i habilitats personals per desenvolupar solucions reals en tecnologies mèdiques que responguin a les necessitats de la societat.

Els equips estan treballant ja en el desenvolupament de solucions viables per a tres necessitats clíniques insatisfetes identificades durant la seva estada en tres hospitals de Barcelona. Aquestes solucions es presentaran per primera vegada en públic –i a un jurat especialitzat que els avaluarà– durant la graduació de la que ha estat la cinquena edició del programa.

El Graduation Day comptarà amb un Keynote Conference de luxe, Yaakov Nahmias director acadèmic del Jerusalem Medical Innovation. A més Nahmias, serà membre del jurat al costat d'Irene Sánchez, Business Creation Manager a EIT Health Spain - Campus i de Frédéric Tétard, Head of Pharmacovigilance Service a Boehringer Ingelheim

Acte restringit, accés només amb invitació. Per a més informació contactar amb Àuria Albacete: aalbacete@biocat.cat

 

Col·labora:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.