Vés al contingut

Barcelona Health Hub

El pròxim 17 de maig se celebrarà a Barcelona, l'Health Revolution Congress, la cimera europea més gran sobre digital health, on es trobaran les empreses emergents del sector i les parts interessades de tot el món. 

Al món de la salut digital Barcelona ocupa el focus de l'escenari, ja que és un centre d'innovació digital on empreses emergents globals, sedes farmacèutiques, inversors i hospitals innovadors es reuneixen per oferir solucions als reptes sanitaris actuals.

L'esdeveniment, del que Biocat és partner, us permetrà conèixer des de dins les tecnologies més capdavanteres, les noves tendències i les solucions del futur a través de diversos panells, keynotes, entrevistes i pitches de la mà dels experts del sector. 

Health Revolution Open Innovation Challenge 2023

En el marc del Health Revolution Congress, ACCIÓ, Biocat i Barcelona Health Hub organitzen el Health Revolution Open Innovation Challenge 2023. L’esdeveniment permet a startups de digital health de connectar-se amb empreses i stakeholders que busquen noves tecnologies/solucions mitjançant reunions B2B. Les reunions es podran realitzar en format presencial el 17 de maig a Casa Llotja o online el 24 de maig. La participació és gratuïta. Per a més informació consulta el web de la Health Revolution Open Innovation Challenge 2023.


4t Fòrum d’Inversió E-Health

Durant l'esdeveniment també se celebrarà el 4t Fòrum d’Inversió E-Health, un espai únic i específic per a la inversió en salut digital. En aquesta edició es posarà el focus en eines de suport a la decisió clínica. Aquelles startups que desenvolupin solucions digitals basades en software, algoritmes i plataformes enfocades a ajudar els clínics a prendre decisions en el diagnòstic, tractament, pronòstic i prevenció de condicions mèdiques i malalties, poden presentar la seva proposta abans del 23 d'abril. 


Descomptes per empreses de la BioRegió

Les empreses i entitats de la BioRegió tenen un descompte del 30% amb el codi HRCBIOCAT30. Les places amb descompte són limitades. 


Més informació

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.