Vés al contingut

HealthTech Investor Summit és la primera conferència europea que reuneix empreses de desenvolupament de tecnologia sanitària, clústers, emprenedors i inversors. Tindrà lloc del 4 al 6 de desembre a Bruges, Bèlgica. 

L'esdeveniment proporciona una plataforma a una varietat de startups i scaleups innovadores de tecnologia sanitària i mèdica de tot Europa i amb diferents necessitats d'inversió. La conferència promou una visió holística i global de la innovació en tecnologia sanitària i se centra en la integració. L'esdeveniment està dissenyat per facilitar l'intercanvi de coneixements, la creació de xarxes i la col·laboració que ajudaran a superar aquestes barreres i impulsar el camp de la tecnologia sanitària.

HealthTech Investor Summit és una gran oportunitat per a empreses emergents i grans que busquen obtenir finançament i accelerar el creixement en el dinàmic mercat de les tecnologies de la salut.

Participació de Biocat: 6 desembre

16:15 - 17:00 | How clusters can help companies address healthcare challenges, integrating healthtech, biotech and biopharma

Taula rodona on els clústers europeus exploraran com ajuden a les empreses a abordar els reptes de la salut. Els clústers es troben a l'avantguarda de la integració entre medicaments, dispositius, diagnòstics i aplicacions digitals. Com veuen el futur?

Participants: Ann Van Gysel, MEDVIA, Sylvie Ponchaut, BioWin i Montse Daban, directora de Política Científica i Internacionalització de Biocat.

Moderadors: Henk Joos, Silver Arrow

Inscriu-te a les sessions de pitch

La HealthTech Investor Summit proporciona una plataforma perquè les startups i scaleups TecMed mostrin els seus productes als inversors i experts del sector, guanyin visibilitat i generin potencials oportunitats d'inversió Les startups de la BioRegió també poden accedir-hi presentant la seva sol·licitud fins al 12 de novembre.

 

Descomptes per a empreses i entitats de la BioRegió

Si ets una empresa o entitat de la BioRegió i vols obtenir un 10% de descompte, utilitza el codi marketing10 en el moment del registre. El descompte serà aplicable a tickets, sponsorship packages i pitching packages.

Inscriu-t'hi
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.