Vés al contingut

El pròxim dimecres 8 de novembre, de 15.30h a 20.30h,  tindrà lloc a la Nau Bostik (La Sagrera, Barcelona) la segona edició d'HealthTech2030, la jornada de debat i reflexió sobre innovació en tecnologies de la salut impulsada per Xartec Salut, la xarxa de transferència en tecnologia de la salut liderada pel CREB-UPC. 

La trobada té com a objectiu investigar les oportunitats i els reptes emergents del sector i esdevenir un punt de trobada en l'àmbit de la salut, la tecnologia, la investigació i el talent per impulsar la col·laboració a través de ponències, debats i el networking. 

En especial, la jornada vol fomentar el debat entre equips d'investigació, empreses i experts/es en transferència i gestió de la innovació sobre els reptes actuals per accelerar la transferència de coneixement al mercat i als pacients.

Durant la jornada també es presentaran les conclusions del Llibre Blanc sobre bones pràctiques internacionals en transferència 'Technology Transfer Pathway: The Catalan HealthTech Ecosystem', elaborat per Xartec Salut i EY.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.