Vés al contingut

Healthcare Information and Management Systems Society (HIMSS)

La comunitat europea de líders en el camp de la salut digital es reunirà a la HIMSS 23 European Health Conference & Exhibition, que tindrà lloc a Lisboa del 7 al 9 de juny del 2023

És una gran oportunitat per a conèixer professionals que estan construint el futur de la salut a Europa i internacionalment, escoltar informació molt valuosa d’experts que estan a l’avantguarda de les últimes tendències en salut, establir relacions per portar a terme el teu desenvolupament professional al màxim nivell i descobrir les últimes innovacions tecnològiques dels líders de la indústria i emprenedors.


Descomptes per empreses de la BioRegió

Si ets una empresa de la BioRegió i vols obtenir un 10% de descompte, utilitza el codi EU2310 en el moment del registre. 

Per a Professionals d’Hospitals / Agències Governamentals / Associacions Professionals: 10% aplicable a la tarifa early bird member rate* de 425 euros (fins el 13 març) *Si ets membre de HIMSS o optes per esdevenir-ho.

Per a Professionals d’Empreses no sponsors de l’esdeveniment/ Proveïdors / Consultors: 10% aplicable a la tarifa early bird rate (fins el 13 març).

Per a startups: Tarifa especial de 399 euros. Utilitza el codi EU23STUP Descompte del 10% no aplicable.


Més informació

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.