Vés al contingut

L'International Forum on Quality anhd Safety in Healthcare tindrà lloc a Londres del 10 al 12 d'abril del 2024. Aquest fòrum reunirà professionals sanitaris, cuidadors, usuaris de serveis i líders que treballen per millorar l'atenció mèdica tant a nivell de seguretat com de qualitat. 

Sota el lema ‘Together to Regenerate Healthcare‘ l'esdeveniment ofereix una àmplia gamma d'activitats per als participants. Aquestes inclouen conferències i ponències de experts destacats, sessions pràctiques de treball per explorar temes específics, presentacions inspiradores de projectes exitosos en la millora de la qualitat assistencial, fòrums de discussió per abordar els reptes actuals, xerrades magistrals de personalitats rellevants, així com sessions virtuals per a l'accessibilitat global. L'objectiu global és crear una plataforma dinàmica per al diàleg, l'aprenentatge i la col·laboració, amb l'esperança de millorar la qualitat i la seguretat de l'atenció sanitària a escala mundial.

També és una excel·lent oportunitat per connectar amb professionals sanitaris de tot el món, compartir experiències i construir xarxes per a una millor atenció mèdica.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.