Vés al contingut

ICEX Espanya Exportació i Inversions i l'Oficina Econòmica i Comercial d'Espanya a Kuwait organitzen una jornada tècnica per presentar a les empreses espanyoles les oportunitats del sector de la salut digital i de la tecnologia mèdica altament innovadora a Kuwait i connectar amb potencials contraparts locals.

Les empreses participants en aquesta jornada tècnica presencial obtindran:

Una visió detallada del sector de la salut digital i medtech a Kuwait a través de sessions presencials on experts, tant del sector públic com empresarial, presentaran les principals oportunitats del sector.
L'oportunitat de fer la seva presentació davant dels ponents i institucions i empreses kuwaitianes convidades a la jornada, amb sessions posteriors de networking.
Reunions amb potencials inversors, autoritats de promoció de la inversió i proveïdors de serveis/productes sanitaris convidats a la jornada.
Una agenda personalitzada de reunions B2B presencials amb companyies i institucions locals segons les seves preferències i perfils, elaborada per l'Oficina Econòmica i Comercial d'Espanya a Kuwait.
S'acceptarà un màxim de 6 empreses. La selecció es farà segons la seva idoneïtat al sector i mercat.

Aquesta activitat pot ser cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.