Vés al contingut

Parc Científic de Barcelona

El Parc Científic de Barcelona, juntament amb el CDTI, organitza una jornada per donar a coneixer els Projectes de R+D+i, NEOTEC i NEOTEC Dones Emprenedores el proper 22 de març de 10:00h a 11:30h. L'activitat compta amb el suport de Biocat.

Durant la jornada es donara una visió general i resumida dels diferents instruments amb què compta CDTI, especialment en la convocatòria oberta per a NEOTEC Dones Emprenedores que financiara nous projectes empresarials procedents de petites empreses innovadores que requereixin l'ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l'activitat investigadora i en què l'estratègia de negoci es basi en el desenvolupament de tecnologia pròpia i que a més a més, estiguin liderats per dones.

L'activitat acabarà amb la posibilitat de cel·lebrar reunions presencials bilaterals. Per fer-ho cal  enviar un correu electrònic a l'adreça: juanluis.romera@cdti.es i a l'assumpte de l'email s'haurà d'indicar: “Assessorament jornada PCB”. El termini màxim per sol·licitar-ho acaba el 17 de març de 2022 a les 13:00.

Més informació

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.