Vés al contingut

Eurasanté, Clubster NHL, MEDICALPS i BioValley France

El MedFIT 2022 tindrà lloc els propers 20 i 21 de setembre de 2022 a Grenoble (França). L'esdeveniment organitzat per EurasantéClubster NHLMEDICALPSBioValley France serà en format presencial i vol oferir l'entorn ideal per ajudar els actors de la indústria de MedTech, Diagnostic i Digital Health a obtenir actius en fase inicial, per facilitar l'aparició de projectes de col·laboració entre grans actors, institucions públiques de recerca, empreses emergents i PIME's, per augmentar les oportunitats de llicència, per obtenir finançament i facilitar l'accés al mercat.

Les startups podran presentar el seu pitch fins a finals de juny per tal de mostrar el seu projecte davant de potencials socis i inversors durant l'esdeveniment. 

Descomptes per les empreses de la BioRegió

Gràcies al nostre conveni de col·laboració, les entitats de la BioRegió poden gaudir de descomptes fins al 20% en el preu de l'entrada. Teniu fins al 31 de març per poder obtenir el 20% de descompte sobre el preu habitual, fins el 30 de juliol per poder obtenir el 10% de descompte i fins al dia de l'esdeveniment per poder obtenir el 10% de descompte sobre el preu d'inscripció fora de termini aplicant el codi: MF22BIOCAT0202

Més informació

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.