Vés al contingut

Barcelona Centre de Disseny

MID Talent és una iniciativa enmarcada en el MID Mercat d'Idees de Diseny. Es tracta d'un programa de pre-acceleració d'emprenedoria creativa destinat a joves dissenyadors residents a Catalunya, menors de 30 anys i a l’atur que vulguin impulsar el seu perfil professional i necessitin accés a formació específica sobre tendències en innovació, metodologies de design thinking, generació d’idees, prototipatge, comunicació, etc. 

El programa inclou una experiència completa d’una setmana en què s’ofereix la formació esmentada, junt amb sessions d’orientació professional de la mà d’experts en l’àmbit del disseny, la innovació i l’emprenedoria.

El programa d’aquest any es farà en dues edicions amb dos grups de 20/30 participants:

  • 10a Edició: del 2 al 8 de juny
  • 11a edició: del 16 al 21 de juny

Més informació:


També et pot interessar:

Disseny i salut: El sector salut necessita dissenyadors que aportin idees trencadores

Exoesquelets per tornar a caminar, pròtesis impreses en 3D, wearables contra l'estrés... Les últimes innovacions mèdiques necessiten disseny per arribar als pacients.

El sector salut és una gran oportunitat professional per als dissenyadors. Si tens formació en disseny, ja pots inscriure't a la propera edició de Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona), un programa de postgrau per a desenvolupar innovadors i emprenedors en el sector salut. El 90% dels participants en edicions anteriors han trobat feina al sector salut i el 48% d’ells ha iniciar el seu propi projecte empresarial.

Més informació al web de Design Health Barcelona


 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.