Vés al contingut

Les sol·licituds per al Patient Innovation Bootcamp 2023, amb el suport d'EIT Health, ja estan obertes!  Aquest programa d'acceleració busca ajudar pacients i familiars de pacients a emprendre i desenvolupar solucions innovadores que millorin la seva qualitat de vida. El Patient Innovation (PI) Bootcamp s'imparteix de forma híbrida, amb dues setmanes d'estades presencials a Lisboa i Copenhaguen i amb sessions online impartides per Biocat desde Barcelona. Durant el desenvolupament del programa, els equips validaran el seu producte, mercat i model de negoci i comptaran amb el suport de materials d'aprenentatge electrònic dissenyats per ajudar els equips de pacients i familiars a desenvolupar i llançar els seus dispositius, eines de diagnòstic o innovacions de salut digital.

Del 18 al 22 de setembre, Biocat i IESE oferiran als equips múltiples classes i tallers virtuals que els permetràn conèixer el sistema català de salut, el model de reembossament, el treball en equip, com aixecar capital i aprendran les nocions bàsiques sobre finances, comptabilitat i valoració de l’empresa, entre d’altres.

Presenta el teu projecte

Si ets un pacient, formes part d'una associació o ets un cuidador informal i has desenvolupat una solució innovadora per fer front a una condició de salut personal (incloent diagnòstics, dispositius portàtils, telesalut, telemedicina, big data, aplicacions, registres sanitaris electrònics, tecnologia de la informació sanitària, medicina personalitzada, etc. ) apunta't al Patient Innovation Bootcamp 2023. El deadline per aplicar a aquest programa finalitza el 31 de maig

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.