Vés al contingut

Generalitat de Catalunya i RIS3CAT (Unió Europea)

El dia 22 de juny a les 15.30h tindrà lloc la Presentació de l’Informe "La recerca i la innovació finançades amb fons europeus en l’àmbit de la salut a Catalunya". L’estudi parteix de les dades dels projectes finançats amb Horitzó 2020 i la RIS3CAT 2014-2020 i aporta noves perspectives i dades sobre com els projectes de recerca i innovació aborden diferents malalties.

Aquesta anàlisi és rellevant per a les polítiques públiques, perquè permet identificar fortaleses i mancances de l’ecosistema de recerca i innovació en relació amb els reptes i les necessitats del sistema de salut de Catalunya i, per tant, impulsar actuacions públiques fonamentades en les evidències aportades. En l’informe es fan anàlisis específiques dels àmbits de l’envelliment, la salut de la dona i la digitalització.

Programa

  • 15.30 h. Benvinguda - Matilde Villarroya, Secretària d'Afers Econòmics i Fons Europeus (Generalitat de Catalunya)

  • 15.40 h. Presentació de l'Informe - Tatiana Fernández (Generalitat de Catalunya), Enric Fuster (Siris Academic) i Sonia Veiga (Siris Academic)

  • 16.05 h. La recerca i la innovació finançada amb fons europeus en l'àmbit de salut de les dones - Sonia Veiga (Siris Academic), Ramon Rovira (Hospital de Sant Pau) i Paula Adam (AQuAS).

  • 16.30 h. La recerca i la innovació finançada amb fons europeus en l'àmbit de l'envelliment - Xavier Aldeguer, Director General de Transferència del Coneixement (Generalitat de Catalunya), Sonia Veiga (Siris Academic), Bartomeu Ayala (Fundació Althaia) i Montse Daban (Biocat).

  • 17.00 h. Cloenda - Gemma Craywinckel, Directora del CatSalut (Generalitat de Catalunya)

  • 17.15 h. Fi de l'acte

Més informació

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.