Vés al contingut

ACCIÓ, Generalitat de Catalunya, Enterprise Europe Network

El pròxim 25 de març a les 09:30 ACCIÓ presenta el nou servei Expansió Digital Health i Medtech. L'objectiu d'aquesta sessió en format online serà conèixer els reptes de cada mercat i ajudar a crear una estratègia d’entrada adaptada a les empreses del sector, amb el suport de consultores especialitzades i l’acompanyament de la xarxa d'Oficines Exteriors d’ACCIÓ i amb la col·laboració de Biocat.

La presentació ofereix un assessorament estratègic i suport en l’accés als mercats sanitaris d’Alemanya (29 de març), el Regne Unit (30 de març) i França (31 de març). La maduresa d’aquests mercats els situa al capdavant del consum de tecnologies sanitàries a Europa. Tanmateix, això també es tradueix en la dificultat d’accés degut a la gran complexitat dels seus sistemes sanitaris, i una gran competència per la presència de competidors locals i internacionals.

Tens fins el divendres, 22 d’abril, per sol·licitar el servei Expansió Digital Health i Medtech. Aquest servei ofereix assessorament individualitzat amb experts locals i suport en l’accés als mercats sanitaris d’Alemanya, França i el Regne Unit.

Més informació

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.