Vés al contingut

Life Science Nation (LSN)

 

Els propers 11, 12 i 13 de gener del 2022 tindrà lloc el cicle de conferències Redefining Early Stage Investments (RESI) en format digital. Aquestes jornades, que tenen com a objectiu connectar startups i inverors, s'adrecen tant a empreses emergents o en fase inicial, i també a aquelles que busquen subvencions o capital. RESI és una eina única i potent per obtenir actius i avançar en la innovació en les primeres fases de les ciències de la vida i la salut.

Durant l'esdeveniment es facilitaran reunions per a facilitar acords comercials en fases inicials en els àmbits de de medicaments, dispositius, diagnòstics i salut digital. A més, hi poden assistir incubadores, oficines de transferència tecnològica, universitats, hospitals i laboratoris d'investigació.
 

Més informació

Si sou una empresa en fase inicial (heu recaptat menys de 2 milions de dòlars) i esteu centrats en la recaptació de fons, podeu beneficiar-vos d'un descompte especial per als socis de la BioRegió de Catalunya. Si us plau, poseu-vos en contacte amb comunicació@biocat.cat per obtenir un codi del 50% de descompte. 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.