Vés al contingut

Cambridge Healh Tech Institute (CHI)

El 20 i 21 d'abril se celebrarà SCOPE Europe: Summit for Clonical Ops Executives a la Fira InterContinental Barcelona. Aquest esdeveniment en format híbrid, al qual es podrà assistir tant en forma presencial com virtual, reuneix líders de la indústria farmacèutica especialitzada, la biotecnologia i la investigació acadèmica per compartir les millors pràctiques i debatre la nova era dels assaigs centrats en el pacient basats en l'analítica. L'esdeveniment compta amb dues sessions magistrals, grups de debat interactius, taules rodones, exposicions exclusives i networking.

El dijous dia 21 d'abril a les 10.35h, Biocat moderarà la taula rodona sobre "Reimagining Clinical Trials: The Digital Transformation in Catalonia". La comunitat sanitària coincideix en la necessitat de fomentar la transformació digital de tota la cadena de valor del sector de ciències de la vida i la salut, inclòs el marc per a la validació clínica de tecnologies innovadores; és a dir, l'evidència de resultats de salut positius i significatius del món real per als pacients i la societat. L'objectiu final és accelerar l'adopció de tecnologia, donar suport a les idees validades i millorar-ne l'accés al mercat. La sessió oferirà les diverses perspectives dels principals actors que connecten la recerca clínica i la indústria, emfatitzant l'èxit de la coordinació dels assajos clínics a Catalunya.

Montserrat Dabán, Directora Científica i Relacions Internacionals de Biocat, serà la moderadora d'aquesta trobada que comptarà amb ponents de l'ecosistema de les ciències de la vida i la salut. Els participants són: Montserrat Barceló, Vice Presidenta de Veristat, Xavier Cañas, Director de promoció i desenvolupament d'assaigs clínics a l'Hospital Vall d'Hebron, Alessandro Monterosso, Director Digital Health Solutions a  Alira Health, i Oriol Penon, Business Account Director a Asphalion.

Descomptes per a la BioRegió

Les entitats de la BioRegió poden beneficiar-se d'un 20% de descompte en el preu de l'entrada emprant el codi Biocat en el moment de registre. 

Més informació:

> Registre

> Programa

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.