Vés al contingut

Torna l'SCOPE Europe 2024 per 7ª vegada a Barcelona del 28 al 30 d'octubre, l'esdeveniment que reuneix líders d'innovació, executius d'operacions clíniques, gerents d'assajos clínics i altres professionals per discutir la planificació i gestió d'assajos clínics a Europa i la resta del món.

Connecta't amb més de 500 alts executius de 250 organitzacions a 30 països. Des dels principals patrocinadors farmacèutics i biotecnològics fins a les CRO globals i regionals, els proveïdors de tecnologia d'assaigs clínics...

Durant l'esdeveniment, els assistents podran compartir les millors pràctiques I informar-se sobre els temes actuals a la indústria, com la digitalització d'assajos, desenvolupament de protocols, selecció global de llocs, viabilitat, inici d'estudis, participació de pacients i més.

Un dels temes destacats serà la gestió i anàlisi de dades clíniques a l'era digital, incloent-hi la digitalització de dades de salut, tecnologies de captura de dades directes, intel·ligència artificial aplicada a dades clíniques i optimització d'operacions clíniques.
 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.